zzp monteur

ZZP Monteur bij Special Ops

De wereld van techniek is meer dan ooit in beweging. We zitten midden in de 4e industriële revolutie, waarin de rol van technisch personeel erg aan het veranderen is. De rol die vereist wordt van jou als zzp monteur is hierdoor ook aan het veranderen. Meer dan ooit wordt er een beroep gedaan op het aanpassingsvermogen, efficiency en mobiliteit van mensen. Dit vereist een ‘special breed’ van specialisten; én dit zijn nu juist de monteurs die wij zoeken in onze vacatures.

Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar mensen die willen werken als monteur zzp met een echte doenersmentaliteit. Zzp monteurs die willen worden ingezet als het er echt op aankomt, als de opdracht heel uitdagend en complex is, als het snel gefixt moet worden en daar waar de lat net even hoger ligt. Zij zijn bereid een stapje extra te zetten.


Als specialist in de technische branche hebben wij voor onze zzp monteurs bij Special Ops de gaafste (technische) banen bij diverse opdrachtgevers beschikbaar. Bij het vervullen van een zzp monteur baan bij Special Ops kun je onder andere denken aan opdrachten in de voedingsmiddelenindustrie, verpakkingsindustrie en plastic- en kartonproducenten. Tijdens de opdrachten leer je niet alleen veel on the job, maar ook bij Special Ops bieden wij jou voldoende kansen om jezelf te ontwikkelen binnen ons mooie vak. Hierdoor ben jij in staat om steeds uitdagendere vacatures te vervullen!


Werken als ZZP Monteur

Als je gaat werken als zzp monteur bij Special Ops kun je gaan werken als zzp allround monteur, zzp storingsmonteur, zzp elektromonteur of zzp onderhoudsmonteur. We leggen de functies hieronder in het kort uit, zodat jij weet welke technische vacature het best bij jou aansluit.

ZZP Storingsmonteur

Wanneer je als zzp storingsmonteur bij Specials Ops aan de slag gaat, is geen storing voor jou te moeilijk. Hoe uitdagender de storingen aan de machines zijn, hoe leuker jij het vindt!

Of de machines of lijnen nu mechanische, pneumatische, hydraulische of elektrische storingen hebben, jij zorgt er als zzp storingsmonteur voor dat deze snel en effectief worden opgelost.

ZZP Onderhoudsmonteur

Als jij gaat werken als zzp onderhoudsmonteur bij Special Ops zal je ingezet worden voor het plegen van (preventief) mechanisch en elektrotechnisch onderhoud.

Daarnaast is het mogelijk dat je als zzp onderhoudsmonteur mee gaat denken over het opzetten van onderhoudsplannen.


Allround Monteur ZZP

De functienaam omschrijft het al, als allround monteur zzp, ben jij met jouw twee rechterhanden van alle markten thuis. Enerzijds houd jij jezelf bezig met het verhelpen van storingen in het machinepark en anderzijds verricht je preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden.

Alle facetten van een allround monteur zzp komen bij Special Ops aan bod.

ZZP Elektromonteur

Een (zzp) elektromonteur is iemand die zich bezighoudt met elektrische werkzaamheden aan productiemachines. Het veelzijdige takenpakket van een zelfstandige elektromonteur bestaat uit het installeren, onderhouden, repareren en testen van deze machines.

Als (zzp) elektromonteur beschik je ook over een goed technisch inzicht en kun je zowel werken in teamverband als zelfstandig.

ZZP Monteur bij Special Ops

Wat bieden wij jou?

Als zzp monteur bieden wij jou een marktconform tarief en dit krijg je ook nog eens wekelijks uitbetaald. Ideaal toch? Verder hoef je niet moeilijk te doen met het versturen van facturen, want wij werken met een reverse billing systeem. We maken het allemaal zo makkelijk mogelijk voor jou, zodat jij je alleen hoeft te richten op het uitvoeren van jouw vak.

Bij deze zzp monteur job geven wij jou de unieke kans om in diverse (technische) keukens binnen te kijken waardoor je kunt groeien als techneut, maar ook als mens. Met deze zzp monteur baan kom je in een warm bad terecht: een hechte club techneuten die onderlinge communicatie belangrijk vindt.

ZZP Monteur Special Ops

Wat moet je in je mars hebben?

Zzp monteur Special Op word je niet zomaar, hier gaat een selectieprocedure aan vooraf. Dit doen wij om er zeker van te zijn dat de technische opdrachten worden vervuld door zzp monteurs waar onze opdrachtgevers net zo van onder de indruk zijn als wij. Wanneer je zzp monteur vacatures van Special Ops gaat vervullen, verwachten wij dat jij het volgende minimaal in je mars hebt. 


● Ervaren en energiek en heeft min. 5 jaar gewerkt in een productieomgeving 
● Bekwaam, integer, communicatief, ambitieus en hulpvaardig
● Gaat altijd oplossingsgericht te werk
● Je blijft goed communiceren en samenwerken onder stress. Je bent het visitekaartje van team Special Ops
● Je bezit de kracht om door te gaan wanneer anderen afhaken. Angst en twijfel kent een Special Op niet
● Je verkiest kwaliteit boven kwantiteit
● Je kunt overwinnen tijdens de grootst mogelijke uitdagingen onder de zwaarste omstandigheden

Zij horen al bij onze club

Ervaringen van onze zzp monteurs

DANIEL ROEMER - ALLROUND MONTEUR ZZP BIJ SPECIAL OPS
“Ik voel me als zzp monteur zeker onderdeel van het team en ik ben er ook trots op. Ik draag iedere dag de kleding die ik heb gekregen van Special Ops. Je wordt niet alleen gezien als een monteur zzp, maar je wordt als familie beschouwd. Wat ik heel attent vind, is dat je een kerstpakket krijgt en als je jarig bent dan wordt er aan je gedacht. Ze komen dan een taart brengen bij de opdrachtgever waar je op dat moment aan het werk bent. Dat vind ik heel bijzonder. Ik ben zeer tevreden wat betreft de technische opdrachten, de beloning en de communicatie. De betaling vindt ook snel plaats. Je levert je uren in die je gemaakt hebt als monteur zpp en één week later krijg je al uitbetaald. Een top administratie. Dat is iets wat kostbaar is, want dat zie je bijna nergens. Kortom, zeker een aanrader.”

ZZP monteur zet special ops tattoo

Eind 2020 kwam Daryn Bruinsma in dienst bij Special Ops. In juli 2022 maakte hij de switch van monteur in vaste dienst naar zelfstandige, omdat hij droomde van een eigen bedrijf. Ondanks dat hij nu een zzp monteur is, heeft hij nog steeds een goede band met Special Ops. Zo speciaal dat hij zelfs een tatoeage van Special Ops op zijn lijf heeft laten vereeuwigen.

"Eigenlijk is er vrij weinig veranderd ten opzichte van toen ik nog in loondienst werkzaam was. Ze zijn nog steeds even goed voor mij en ik maak als zzp monteur nog steeds deel uit van deze hechte familie. Ik vond het mooi om het bedrijf dat mij op een positieve manier het meest raakt in een tatoeage te verwerken. Special Ops heeft veel voor mij betekend. Dat vond ik een tatoeage (AR-vacature) op mijn arm waard."

Meer weten over onze zzp monteur vacatures?

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze gave zzp monteur vacatures? Stuur dan een e-mail naar bvos@specialops.nl of solliciteer hiernaast en we nodigen je uit voor een kennismaking zodat je kunt ervaren wat het team Special Ops voor jou kan betekenen. Gaat jouw voorkeur uit naar elektrotechniek, werktuigbouwkunde of mechatronica? We horen graag welk pad jij op wil! 

* Dit veld is verplicht.

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.