zzp monteur

ZZP-Monteur bij Special Ops

De wereld van techniek is meer dan ooit in beweging. We zitten midden in de 4e industriële revolutie, waarin de rol van technisch personeel erg aan het veranderen is. De rol die vereist wordt van jou als zzp monteur is hierdoor ook aan het veranderen. Meer dan ooit wordt er een beroep gedaan op het aanpassingsvermogen, efficiency en mobiliteit van mensen. Dit vereist een ‘special breed’ van specialisten; én dit zijn nu juist de zzp-monteurs die wij zoeken in onze vacatures.

Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar mensen die willen werken als monteur met een echte doenersmentaliteit. Zzp-monteurs die willen worden ingezet als het er echt op aankomt, als de opdracht heel uitdagend en complex is, als het snel gefixt moet worden en daar waar de lat net even hoger ligt. Special Ops monteurs zijn bereid een stapje extra te zetten.

Als specialist in de technische branche hebben wij voor onze zzp-monteurs bij Special Ops de gaafste (technische) banen bij diverse opdrachtgevers beschikbaar. Bij het vervullen van een zzp-monteur baan bij Special Ops kun je onder andere denken aan zzp-opdrachten in de voedingsmiddelenindustrie, verpakkingsindustrie en plastic- en kartonproducenten. Tijdens de opdrachten leer je veel on the job waardoor jij in staat bent om steeds uitdagendere zzp-monteur vacatures te vervullen!


Werken als ZZP-Monteur

Als je gaat werken als zzp-monteur bij Special Ops kun je gaan werken als zzp allround monteur, zzp-storingsmonteur, zzp-elektromonteur of zzp-onderhoudsmonteur. We leggen de functies hieronder in het kort uit, zodat jij weet welke technische vacature het best bij jou aansluit.

ZZP-Storingsmonteur

Wanneer je als zzp-storingsmonteur bij Specials Ops aan de slag gaat, is geen storing voor jou te moeilijk. Hoe uitdagender de storingen aan de machines zijn, hoe leuker jij het vindt!

Als zzp-storingsmonteur ben jij een cruciale schakel voor het oplossen van acute problemen van de systemen. Jij werkt efficiënt en hebt geen problemen met werken onder druk. Met jouw diepgaande kennis van specifieke systemen, kun je snel diagnoses stellen om de storing zo snel mogelijk op te lossen, wat essentieel is voor het minimaliseren van downtime in de procesindustrie.

Of de machines of lijnen nu mechanische, pneumatische, hydraulische of elektrische storingen hebben, jij zorgt er als zzp-storingsmonteur voor dat deze snel en effectief worden opgelost.

ZZP-Onderhoudsmonteur

Als zzp-onderhoudsmonteur bij Special Ops zal je ingezet worden voor het plegen van (preventief) mechanisch en elektrotechnisch onderhoud.

Een zzp-onderhoudsmonteur speelt een belangrijke rol in het waarborgen van de efficiëntie en werking van de machines en apparatuur. Voor een lange levensduur is het belangrijk dat de systemen regelmatig geïnspecteerd en onderhouden worden. Als zzp-onderhoudsmonteur ben je bezig met het diagnosticeren van problemen en het vervangen of repareren van onderdelen.

Daarnaast is het mogelijk dat je als zzp-onderhoudsmonteur mee gaat denken over het opzetten van onderhoudsplannen voor de systemen van de opdrachtgever.


Allround Monteur ZZP

Als allround zzp monteur ben jij flexibel inzetbaar. De functienaam omschrijft het al, als allround monteur zzp ben jij met jouw twee rechterhanden van alle markten thuis. Enerzijds houd jij jezelf bezig met het verhelpen van storingen in het machinepark en anderzijds verricht je preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden.

Een allround monteur bezit een breed scala aan vaardigheden. Zo ben je in staat om aan verschillende soorten machines te werken voor onze diverse klanten. Als allround zzp monteur ben je niet alleen gespecialiseerd in mechanica, elektronica en soms zelfs hydraulica, maar ben je het ook gewend om je snel aan te kunnen passen en de nieuwste technologieën je snel eigen te maken.

Als allround zzp monteur komen bij Special Ops alle soorten opdrachten en technieken aan bod. Een mooie gevarieerde uitdaging dus!

ZZP-Elektromonteur

Als zzp-elektromonteur houd jij je bezig met elektrische werkzaamheden aan productiemachines. Het veelzijdige takenpakket van een zelfstandige elektromonteur bestaat uit het installeren, onderhouden, repareren en testen van deze machines.

Als zzp-elektromonteur is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de geldende veiligheidsvoorschriften en deze ook strikt naleeft. Omdat je vaak werkt met hoogspanningssystemen is het essentieel dat je als zzp-elektromonteur veilige en efficiënte systemen kunt garanderen.

Als zzp-elektromonteur beschik je ook over een goed technisch inzicht en kun je zowel werken in teamverband als zelfstandig.

ZZP-Monteur Technische Dienst

Als zelfstandige monteur in de technische dienst ben je breed inzetbaar. In jouw rol als zzp-monteur in de technische dienst ben je met jouw veelzijdige vaardigheden met veel verschillende werkzaamheden bezig. Je belangrijkste taken omvatten het oplossen van storingen aan diverse machines binnen het machinepark en het uitvoeren van zowel preventief als correctief onderhoud. 

Je beschikt over een uitgebreide kennisbasis en vaardigheden in verschillende technische disciplines. Of het nu gaat om mechanische, elektronische of hydraulische systemen, je hebt ervaring in het werken met uiteenlopende soorten apparatuur voor een divers klantenbestand. Je aanpassingsvermogen en het vermogen om snel nieuwe technologieën eigen te maken, zijn essentieel als zzp-monteur technische dienst. 

Bij Special Ops ben je inzetbaar voor een breed scala aan opdrachten en technieken, waardoor elke werkdag een nieuwe uitdaging biedt. Deze variatie maakt het werk als zzp-monteur technische dienst niet alleen uitdagend maar ook erg dynamisch.

ZZP-Monteur bij Special Ops

Wat bieden wij jou?

Als zzp-monteur bieden wij jou een marktconform uurtarief en dit krijg je ook nog eens wekelijks uitbetaald. Ideaal toch? Verder hoef je niet moeilijk te doen met het versturen van facturen, want wij werken met een reverse billing systeem. We maken het allemaal zo makkelijk mogelijk voor jou, zodat jij je alleen hoeft te richten op het uitvoeren van jouw vak.

Bij deze zzp-monteur baan geven wij jou de unieke kans om in diverse (technische) keukens binnen te kijken waardoor je kunt groeien als technisch zzp-monteur, maar ook als mens. Als zzp-monteur bij Special Ops kom je in een warm bad terecht: een hechte club techneuten die onderlinge communicatie belangrijk vindt.

ZZP-Monteur bij Special Ops

Wat moet je in je mars hebben?

Zzp-monteur Special Op word je niet zomaar, hier gaat een selectieprocedure aan vooraf. Dit doen wij om er zeker van te zijn dat de technische opdrachten worden vervuld door zzp-monteurs waar onze opdrachtgevers net zo van onder de indruk zijn als wij. Wanneer je zzp-monteur vacatures van Special Ops gaat vervullen, verwachten wij dat jij het volgende minimaal in je mars hebt. 


● Je bent ervaren en energiek en hebt min. 5 jaar gewerkt in een productieomgeving 
● Je bent bekwaam, integer, communicatief, ambitieus en hulpvaardig
● Gaat altijd oplossingsgericht te werk
● Je blijft goed communiceren en samenwerken onder stress. Je bent als zzp-monteur het visitekaartje van team Special Ops
● Je bezit de kracht om door te gaan wanneer anderen afhaken. Angst en twijfel kent een Special Ops monteur niet
● Je verkiest kwaliteit boven kwantiteit
● Je kunt overwinnen tijdens de grootst mogelijke uitdagingen onder de zwaarste omstandigheden

Zij horen al bij onze club

Ervaringen van onze zzp-monteurs

DANIEL - ALLROUND MONTEUR ZZP BIJ SPECIAL OPS
“Ik voel me als zzp-monteur zeker onderdeel van het Special Ops team en ik ben er ook trots op. Ik draag iedere dag de kleding die ik heb gekregen van Special Ops. Je wordt niet alleen gezien als een zzp-monteur, maar je wordt als familie beschouwd. Wat ik heel attent vind, is dat je een kerstpakket krijgt en als je jarig bent wordt er ook aan je gedacht. Ze komen dan een taart brengen bij de opdrachtgever waar je op dat moment aan het werk bent. Dat vind ik heel bijzonder. Ik ben zeer tevreden wat betreft de technische opdrachten, de beloning en de communicatie. De betaling vindt ook snel plaats. Je levert je uren in die je gemaakt hebt als en één week later krijg je al uitbetaald. Een top administratie. Dat is iets wat kostbaar is, want dat zie je bijna nergens. Kortom, zeker een aanrader.”

ZZP-monteur zet special ops tattoo

Eind 2020 kwam Daryn in dienst bij Special Ops. In juli 2022 maakte hij de switch van monteur in vaste dienst naar zelfstandig monteur, omdat hij droomde van een eigen bedrijf. Ondanks dat hij nu een zzp-monteur is, heeft hij nog steeds een goede band met Special Ops. Zo speciaal dat hij zelfs een tatoeage van Special Ops op zijn lijf heeft laten vereeuwigen.

"Eigenlijk is er vrij weinig veranderd ten opzichte van toen ik nog in loondienst werkzaam was. Ze zijn nog steeds even goed voor mij en ik maak als zzp-monteur nog steeds deel uit van deze hechte familie. Ik vond het mooi om het bedrijf dat mij op een positieve manier het meest raakt in een tatoeage te verwerken. Special Ops heeft veel voor mij betekend. Dat vond ik een tatoeage (AR-vacature) op mijn arm waard."

Hoe werkt dat nou als zzp-monteur bij Special Ops?


Bepaal ik zelf de uren die ik werk?

Je geeft je wensen aan als zzp-monteur en dan gaan we kijken of dit inpasbaar is bij de klant en/of er leuke uitdagende zzp-opdrachten beschikbaar voor je zijn. In de basis werken we 40 uur per week en geef je aan welke ploeg je wilt (dagdienst, 2-ploegen, 3-ploegen, 4-ploegen of 5-ploegen).

Hoe vind ik opdrachten als zzp-monteur bij Special Ops?

Deels via onze website en zo nu en dan verschijnt er een oproep op LinkedIn. Maar je bent het snelste, door onze planner (Bart Vos - bvos@specialops.nl / 06 13 62 60 33) te bellen of appen en te vragen naar de beschikbare zzp-opdrachten.

Hoe wordt het uurtarief voor mijn werk als zzp-monteur bepaald?

Als zzp-monteur geef je een gewenst uurtarief af aan de planner en wij geven vervolgens aan of we hiermee akkoord zijn of niet. Het uurtarief moet te allen tijde marktconform zijn.

Zorgt Special Ops ervoor dat ik altijd werk heb?

We doen uiteraard ons uiterste best voor je op de momenten dat je geen opdracht hebt. Als je een opdracht hebt, dan zit er een kop en staart aan en ben je fulltime aan het werk.

Welke certificaten en verzekeringen heb ik nodig als zzp-monteur bij Special Ops?

Een bewijs van inschrijving van de KVK (mag niet ouder zijn dan drie maanden), verzekeringspolis, banknummer, NEN3140, VCA en een geldig ID of paspoort.

Meer weten over onze zzp-monteur vacatures?

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze gave zzp-monteur vacatures? Stuur dan een e-mail naar bvos@specialops.nl of solliciteer hiernaast en we nodigen je uit voor een kennismaking zodat je kunt ervaren wat het team Special Ops voor jou kan betekenen. Gaat jouw voorkeur uit naar elektrotechniek, werktuigbouwkunde of mechatronica? We horen graag welk pad bij jou als zzp-monteur past! 

* Dit veld is verplicht.

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.