Werkvoorbereider

Ben jij een zzp-werkvoorbereider die graag deel uitmaakt van innovatieve projecten binnen een toonaangevende organisatie in de voedingsindustrie? Wij bieden je de kans om een sleutelrol te spelen in het ondersteunen van duurzame voedselproductieprocessen, gericht op een toekomst waarin efficiëntie en duurzaamheid centraal staan.
Lees dan snel verder!


Functieomschrijving

Accept this challenge

Als werkvoorbereider in ons team ben je verantwoordelijk voor het plannen, voorbereiden en coördineren van onderhouds- en installatieprojecten. Je zorgt ervoor dat alle materialen en middelen beschikbaar zijn zodat de werkzaamheden soepel en volgens plan verlopen. Je werkt nauw samen met technici en andere stakeholders om te zorgen dat projecten op tijd en binnen het budget afgerond worden. Jouw expertise helpt ons bij het optimaliseren van de productiecapaciteit en het verhogen van de operationele efficiëntie.

Wat moet je in je mars hebben?

  • Je hebt een technische opleiding op MBO- of HBO-niveau afgerond.

  • Ervaring in de werkvoorbereiding, bij voorkeur in de voedingsindustrie of een vergelijkbare technische omgeving.

  • Uitstekende organisatorische vaardigheden en een scherp oog voor detail.

  • Vermogen om onder druk te presteren en prioriteiten te stellen in een snel veranderende omgeving.

Wat bieden wij jou als Special Ops?

Become our special weapon

Je krijgt van ons een marktconform tarief en krijgt dit ook nog eens wekelijks uitbetaald. Verder hoef je niet moeilijk te doen met het versturen van facturen, want wij werken met een reverse billing systeem. Daarnaast kun je rekenen op intensief en persoonlijk contact. Wij ontzorgen jou volledig, zodat jij je kunt focussen op jouw tech mission!

Wat is Special Ops?

Accept this challenge

Special Ops is een gespecialiseerd team van zzp-monteurs met een voorliefde voor bijzondere uitdagingen. Ze worden hier speciaal op geselecteerd, getraind en ‘uitgezonden’. Alle processen binnen Special Ops zijn afgestemd op het hoge kwaliteitsniveau, maar voegen daar een hoge mate van flexibiliteit, snelheid en korte aansturing aan toe. Dat maakt Special Ops tot het geheime wapen voor alle opdrachten die net niet in de normale structuren passen.

Solliciteren

Challenge accepted!

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze gave zzp-monteur opdrachten? Laat hier je gegevens achter en wellicht nodigen we je uit voor een kennismaking zodat je kunt ervaren wat het team Special Ops voor jou kan betekenen.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.