Storingsmonteur W

Als W monteur ben je werkzaam in een productie-omgeving. Je werkt in een 5-weken rooster. Er wordt een pro-actieve houding verwacht en dat je als zzp-monteur met verbetervoorstellen komt om zo de productie te optimaliseren.

Functieomschrijving

Accept this challenge

Als WTB monteur houd je je bezig met het oplossen van mechanische storingen binnen het productieproces. Werkzaamheden die bij jouw takenpakket horen:

  • Het uitvoeren van inspecties en preventief onderhoud;
  • Het uitvoeren van revisie- en onderhoudswerkzaamheden;

Je werkt met een 5-weken rooster:

3 weken draai je een dagdienst

1 week draai je een vroege dienst

1 week draai je een middagdienst en aansluitend aan de middagdienst en weekend consignatiedienst.

Wat moet je in je mars hebben?

Om via Special Ops als zzp-monteur aan de slag te gaan, moet je zowel elektrisch als mechanisch onderlegd zijn. Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring (het liefst in de procesindustrie). Qua eigenschappen ben je sociaal, hulpvaardig en oplossingsgericht.

  • mbo-opleiding niveau 4 richting werktuigbouwkunde
  • ervaring in de procesindustrie
  • bereid om in de weekenden te werken 


Wat bieden wij jou als Special Ops?

Become our special weapon

Je krijgt van ons een marktconform tarief en krijgt dit ook nog eens wekelijks uitbetaald. Verder hoef je niet moeilijk te doen met het versturen van facturen, want wij werken met een reverse billing systeem. Daarnaast kun je rekenen op intensief en persoonlijk contact. Wij ontzorgen jou volledig, zodat jij je kunt focussen op jouw tech mission!

Wat is Special Ops?

Accept this challenge

Special Ops is een gespecialiseerd team van zzp-monteurs met een voorliefde voor bijzondere uitdagingen. Ze worden hier speciaal op geselecteerd, getraind en ‘uitgezonden’. Alle processen binnen Special Ops zijn afgestemd op het hoge kwaliteitsniveau, maar voegen daar een hoge mate van flexibiliteit, snelheid en korte aansturing aan toe. Dat maakt Special Ops tot het geheim

Solliciteren

Challenge accepted!

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze gave zzp-monteur opdrachten? Laat hier je gegevens achter en wellicht nodigen we je uit voor een kennismaking zodat je kunt ervaren wat het team Special Ops voor jou kan betekenen.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.