Storingsmonteur E monteur

Voor de Technische Dienst zoeken wij een ETD monteur met affiniteit voor Procestechniek. Naast het oplossen van Storingen en het verrichten van preventief onderhoud aan onze installaties en verpakkingsmachinesFunctieomschrijving

Accept this challenge

Qua dagelijkse werkzaamheden kun je denken aan het up-to-date houden van besturingssystemen, na meldingen uit de productie uitpluizen van storingen en de oorzaak daarvan, het afstellen van frequentieregelaars, vervangen van instrumentatie, etc. Daarnaast werk je mee aan projecten zoals het moderniseren van een productielijn, of het verduurzamen van de installatie. Daarin werken we volgens ideeën uit TPM, waarbij we verstoringen liever voorkomen, en als storingen dan toch voorkomen bekijken we hoe we deze in de toekomst kunnen voorkomen. Zo creëren we rust voor de engineers en voor de productie.

Wat moet je in je mars hebben?

Om via Special Ops als zzp-monteur aan de slag te gaan, moet je zowel elektrisch als mechanisch onderlegd zijn. Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring (het liefst in de procesindustrie). Qua eigenschappen ben je sociaal, hulpvaardig en oplossingsgericht.

  • 4 Ploegen systeem
  • Kennis van PLC-systemen en ervaring met meet en regeltechniek
  • Ervaring in het direct oplossen van storingen, maar ook met projectmatig werken

Wat bieden wij jou als Special Ops?

Become our special weapon

Je krijgt van ons een marktconform tarief en krijgt dit ook nog eens wekelijks uitbetaald. Verder hoef je niet moeilijk te doen met het versturen van facturen, want wij werken met een reverse billing systeem. Daarnaast kun je rekenen op intensief en persoonlijk contact. Wij ontzorgen jou volledig, zodat jij je kunt focussen op jouw tech mission!

Wat is Special Ops?

Accept this challenge

Special Ops is een gespecialiseerd team van zzp-monteurs met een voorliefde voor bijzondere uitdagingen. Ze worden hier speciaal op geselecteerd, getraind en ‘uitgezonden’. Alle processen binnen Special Ops zijn afgestemd op het hoge kwaliteitsniveau, maar voegen daar een hoge mate van flexibiliteit, snelheid en korte aansturing aan toe. Dat maakt Special Ops tot het geheime wapen voor alle opdrachten die net niet in de normale structuren passen.

Solliciteren

Challenge accepted!

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze gave zzp-monteur opdrachten? Laat hier je gegevens achter en wellicht nodigen we je uit voor een kennismaking zodat je kunt ervaren wat het team Special Ops voor jou kan betekenen.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.