Storingsmonteur E

Storingsmonteur Elektrotechniek - PLC Programmeur bij dit bedrijf is werken met allerlei soorten techniek. Ovens, koelinstallaties, transport en buffersystemen, verpakkingsmachines, pompen, robots het is allemaal aanwezig!

Functieomschrijving

Accept this challenge

Bij ons is geen dag hetzelfde, dus jouw creativiteit in het vinden van oplossingen wordt volop benut. Je werkt aan technische optimalisaties of verbeterprojecten. Je staat paraat als collega-monteurs jouw hulp nodig hebben bij complexe besturings- of elektrotechnische storingen

Wat moet je in je mars hebben?

Om via Special Ops als zzp-monteur aan de slag te gaan, moet je zowel elektrisch als mechanisch onderlegd zijn. Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring (het liefst in de procesindustrie). Qua eigenschappen ben je sociaal, hulpvaardig en oplossingsgericht.

  • 2 Ploegen
  • Gedegen Programmeer kennis PLC & HMI
  • Ervaring in het oplossen van storingen in elektrische besturingen

Wat bieden wij jou als Special Ops?

Become our special weapon

Je krijgt van ons een marktconform tarief en krijgt dit ook nog eens wekelijks uitbetaald. Verder hoef je niet moeilijk te doen met het versturen van facturen, want wij werken met een reverse billing systeem. Daarnaast kun je rekenen op intensief en persoonlijk contact. Wij ontzorgen jou volledig, zodat jij je kunt focussen op jouw tech mission!

Wat is Special Ops?

Accept this challenge

Special Ops is een gespecialiseerd team van zzp-monteurs met een voorliefde voor bijzondere uitdagingen. Ze worden hier speciaal op geselecteerd, getraind en ‘uitgezonden’. Alle processen binnen Special Ops zijn afgestemd op het hoge kwaliteitsniveau, maar voegen daar een hoge mate van flexibiliteit, snelheid en korte aansturing aan toe. Dat maakt Special Ops tot het geheime wapen voor alle opdrachten die net niet in de normale structuren passen.

Solliciteren

Challenge accepted!

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze gave zzp-monteur opdrachten? Laat hier je gegevens achter en wellicht nodigen we je uit voor een kennismaking zodat je kunt ervaren wat het team Special Ops voor jou kan betekenen.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.