Storingsmonteur dagdienst

Voor een van onze opdrachtgevers in de voedingsindustrie zoeken wij een zzp-monteur die staat voor kwaliteit en service! Als jij thuis bent in onderhoudssystemen en een kick krijgt van het opsporen en verhelpen van storingen, dan is deze opdracht op jouw lijf geschreven!

Functieomschrijving

Accept this challenge

Deze opdracht is bij een internationale organisatie met een scala aan moderne technische apparatuur. We zoeken hiervoor een secure en daadkrachtige technicus die zijn mouwen opstroopt zodra er iets mis gaat of dreigt mis te gaan. Werkzaamheden zijn o.a.:

  • Voorbereiden en uitvoeren van preventief onderhoud en revisiewerkzaamheden op mechanisch, pneumatisch, hydraulisch en elektrotechnisch gebied; 
  • Het lokaliseren, analyseren en verhelpen van storingen aan bedrijfsinstallaties; 
  • Het onderzoeken van grondoorzaken bij frequent voorkomende storingen, en actief op zoek gaan naar mogelijkheden om de apparatuur aan te passen en te verbeteren.

Wat moet je in je mars hebben?

Voor deze opdracht is o.a. vereist:

  • Relevante werkervaring in de food is een pré; 
  • Je bent zowel mechanisch als elektrisch onderlegd; 
  • Je bent in het bezit van NEN3140 en VCA; 
  • Je bent bereid om consignatiedienst te draaien (1x per 14 dagen); 
  • Je bent stressbestendig, accuraat en een teamplayer; 
  • Voor deze opdracht is 4 x 9 uur bespreekbaar!

Wat bieden wij jou als Special Ops?

Become our special weapon

Je krijgt van ons een marktconform tarief en krijgt dit ook nog eens wekelijks uitbetaald. Verder hoef je niet moeilijk te doen met het versturen van facturen, want wij werken met een reverse billing systeem. Daarnaast kun je rekenen op intensief en persoonlijk contact. Wij ontzorgen jou volledig, zodat jij je kunt focussen op jouw tech mission!

Wat is Special Ops?

Accept this challenge

Special Ops is een gespecialiseerd team van zzp-monteurs met een voorliefde voor bijzondere uitdagingen. Ze worden hier speciaal op geselecteerd, getraind en ‘uitgezonden’. Alle processen binnen Special Ops zijn afgestemd op het hoge kwaliteitsniveau, maar voegen daar een hoge mate van flexibiliteit, snelheid en korte aansturing aan toe. Dat maakt Special Ops tot het geheime wapen voor alle opdrachten die net niet in de normale structuren passen.

Solliciteren

Challenge accepted!

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze gave zzp-monteur opdrachten? Laat hier je gegevens achter en wellicht nodigen we je uit voor een kennismaking zodat je kunt ervaren wat het team Special Ops voor jou kan betekenen.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.