Storingsmonteur Allround 5PL

Onze opdrachtgever actief in de groente & fruit is een oer-Hollandse, maar toch hypermoderne AGF-leverancier. Een familiebedrijf dat in ruim 65 jaar is uitgegroeid tot een toonaangevende groothandel in groente en fruit met landelijke dekking

Functieomschrijving

Accept this challenge

Als maintenance coordinator ben je verantwoordelijk voor 15 monteurs, je houdt zaken bij in CMMS DOS Maximo, je maakt de maintenance planning, beheer van de Spare Parts, regelmatig overleg met de klant, zorgdragen voor een topconditie van onze verschillende installaties, verhelpen van mechanische en elektrotechnische en eventueel besturingstechnische storingen

Wat moet je in je mars hebben?

- Meerdere jaren werkervaring in de aansturing van een team
- Meerdere jaren werkervaring met mechanische en elektrische onderhoudswerkzaamheden
-Ervaring met het vinden en oplossen van systeemfouten
-Affiniteit met besturingstechniek
-Goede beheersing Nederlands en Engels


Wat bieden wij jou als Special Ops?

Become our special weapon

Je krijgt van ons een marktconform tarief en krijgt dit ook nog eens wekelijks uitbetaald. Verder hoef je niet moeilijk te doen met het versturen van facturen, want wij werken met een reverse billing systeem. Daarnaast kun je rekenen op intensief en persoonlijk contact. Wij ontzorgen jou volledig, zodat jij je kunt focussen op jouw tech mission!

Wat is Special Ops?

Accept this challenge

Special Ops is een gespecialiseerd team van zzp-monteurs met een voorliefde voor bijzondere uitdagingen. Ze worden hier speciaal op geselecteerd, getraind en ‘uitgezonden’. Alle processen binnen Special Ops zijn afgestemd op het hoge kwaliteitsniveau, maar voegen daar een hoge mate van flexibiliteit, snelheid en korte aansturing aan toe. Dat maakt Special Ops tot het geheime wapen voor alle opdrachten die net niet in de normale structuren passen.

Solliciteren

Challenge accepted!

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze gave zzp-monteur opdrachten? Laat hier je gegevens achter en wellicht nodigen we je uit voor een kennismaking zodat je kunt ervaren wat het team Special Ops voor jou kan betekenen.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.