Storingsmonteur Allround

Wil jij als zzp-monteur een opdracht uitvoeren bij één van de grootste voedingsmiddelenconcerns ter wereld? Dan kan dat via ons. Onze opdrachtgever produceert verschillende A-merken. Het succes van onze opdrachtgever wordt bepaald door een ambitieuze en professionele instelling.

Functieomschrijving

Accept this challenge

Jij lost mechanische-, elektrische- en besturingstechnische (Siemens S7) storingen op van alle productie-installaties en ondersteunt de operators bij in-, om- en bijstellen van de productielijnen. Binnen het product proces werk je aan verschillende soorten pompen, mixers en homogenisatoren. Binnen het verpakkingsproces zijn het voornamelijk vul-, etiketteer- en krimpfoliemachines. Naast storingen, assisteer je ook bij preventieve onderhouds- en revisiewerkzaamheden. Als storingsmonteur zie jij als geen ander wat er beter kan aan de productielijn. Jij draagt verbetervoorstellen aan en helpt met de realisatie van die verbeteringen.

Wat moet je in je mars hebben?

  • MTS/MBO Elektrotechniek of Werktuigbouw of een technische opleiding/ervaring op gelijkwaardig niveau.

  • Minimaal 5 jaar ervaring in een technische functie in de voedingsmiddelen/ verpakkingsbranche.

  • Kennis van en ervaring met elektrische schakelingen, PLC techniek, pneumatiek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering.

  • Werken in een 3-ploegensysteem.

Wat bieden wij jou als Special Ops?

Become our special weapon

Je krijgt van ons een marktconform tarief en krijgt dit ook nog eens wekelijks uitbetaald. Verder hoef je niet moeilijk te doen met het versturen van facturen, want wij werken met een reverse billing systeem. Daarnaast kun je rekenen op intensief en persoonlijk contact. Wij ontzorgen jou volledig, zodat jij je kunt focussen op jouw tech mission!

Wat is Special Ops?

Accept this challenge

Special Ops is een gespecialiseerd team van zzp-monteurs met een voorliefde voor bijzondere uitdagingen. Ze worden hier speciaal op geselecteerd, getraind en ‘uitgezonden’. Alle processen binnen Special Ops zijn afgestemd op het hoge kwaliteitsniveau, maar voegen daar een hoge mate van flexibiliteit, snelheid en korte aansturing aan toe. Dat maakt Special Ops tot het geheime wapen voor alle opdrachten die net niet in de normale structuren passen.

Solliciteren

Challenge accepted!

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze gave zzp-monteur opdrachten? Laat hier je gegevens achter en wellicht nodigen we je uit voor een kennismaking zodat je kunt ervaren wat het team Special Ops voor jou kan betekenen.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.