Storings-/onderhoudsmonteur E/W

Ben je klaar om je vaardigheden als zzp-monteur in te zetten bij het creëren van een ambachtelijk product binnen een dynamische ‘no nonsense’ cultuur in de voedingsmiddelenindustrie? Dan hebben wij een mooie opdracht voor je waarbij je verantwoordelijk bent voor het oplossen van storingen aan de machines en het uitvoeren van preventief onderhoud. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Accept this challenge

Binnen deze organisatie ga je aan de slag met een grote verscheidenheid aan machines en processen, specifiek binnen de vleesindustrie. Jouw rol is cruciaal in het garanderen van een soepele en efficiënte productieflow.

Jouw dagelijkse uitdagingen omvatten onder andere:

- Het raadplegen van het management onderhoudssysteem Ultimo, om de voor die dag geplande preventieve onderhoudstaken te controleren.

- Proactief reageren op productielijnen die stilstaan vanwege technische storingen, waarbij jouw expertise direct wordt ingezet om deze zo snel mogelijk op te lossen.

Je voert de opdracht uit in een hecht team dat zich inzet voor kwaliteit en innovatie.


Wat moet je in je mars hebben?

  • Je hebt een technische achtergrond in de richting van mechatronica of elektrotechniek;
  • Jij denkt graag mee, ziet kansen om te verbeteren en denkt in oplossingen;
  • Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring (het liefst in de procesindustrie);
  • Je bent bereid om in 2-ploegen te werken;
  • Je hebt geen moeite om in de vleesindustrie te werken;
  • Qua eigenschappen ben je sociaal, hulpvaardig en oplossingsgericht;
  • Je bent elektrotechnisch goed onderlegd.

Wat bieden wij jou als Special Ops?

Become our special weapon

Je krijgt van ons een marktconform tarief en krijgt dit ook nog eens wekelijks uitbetaald. Verder hoef je niet moeilijk te doen met het versturen van facturen, want wij werken met een reverse billing systeem. Daarnaast kun je rekenen op intensief en persoonlijk contact. Wij ontzorgen jou volledig, zodat jij je kunt focussen op jouw tech mission!

Wat is Special Ops?

Accept this challenge

Special Ops is een gespecialiseerd team van zzp-monteurs met een voorliefde voor bijzondere uitdagingen. Ze worden hier speciaal op geselecteerd, getraind en ‘uitgezonden’. Alle processen binnen Special Ops zijn afgestemd op het hoge kwaliteitsniveau, maar voegen daar een hoge mate van flexibiliteit, snelheid en korte aansturing aan toe. Dat maakt Special Ops tot het geheime wapen voor alle opdrachten die net niet in de normale structuren passen.

Solliciteren

Challenge accepted!

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze gave zzp-monteur opdrachten? Laat hier je gegevens achter en wellicht nodigen we je uit voor een kennismaking zodat je kunt ervaren wat het team Special Ops voor jou kan betekenen.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.