Allround monteur 2 ploegen

Heb jij als zzp'er altijd al willen werken bij een bedrijf dat onderdeel is van een internationaal concern en een van de grootste staalproducenten wereldwijd is?
Lees dan snel verder.

Functieomschrijving

Accept this challenge

Als monteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief onderhoud en reparaties aan het machinepark, zowel mechanisch als elektronisch. Je werkt onder andere aan een geavanceerde, computergestuurde OP-lasmachine die spiraalgelaste buizen van meer dan 50 meter lang produceert.

Wat moet je in je mars hebben?

  • Je hebt een MBO werk- en denkniveau richting mechatronica of elektrotechniek;
  • Je hebt kennis van het Siemens 7 PLC besturingssysteem;
  • Je denkt in oplossingen, je bent een teamspeler en je hebt een sterk analytisch vermogen;
  • Als monteur ben je flexibel ingesteld en ben je bereid in een 2-ploegendienst te werken.

Wat bieden wij jou als Special Ops?

Become our special weapon

Je krijgt van ons een marktconform tarief en krijgt dit ook nog eens wekelijks uitbetaald. Verder hoef je niet moeilijk te doen met het versturen van facturen, want wij werken met een reverse billing systeem. Daarnaast kun je rekenen op intensief en persoonlijk contact. Wij ontzorgen jou volledig, zodat jij je kunt focussen op jouw tech mission!

Wat is Special Ops?

Accept this challenge

Special Ops is een gespecialiseerd team van zzp-monteurs met een voorliefde voor bijzondere uitdagingen. Ze worden hier speciaal op geselecteerd, getraind en ‘uitgezonden’. Alle processen binnen Special Ops zijn afgestemd op het hoge kwaliteitsniveau, maar voegen daar een hoge mate van flexibiliteit, snelheid en korte aansturing aan toe. Dat maakt Special Ops tot het geheime wapen voor alle opdrachten die net niet in de normale structuren passen.

Solliciteren

Challenge accepted!

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze gave zzp-monteur opdrachten? Laat hier je gegevens achter en wellicht nodigen we je uit voor een kennismaking zodat je kunt ervaren wat het team Special Ops voor jou kan betekenen.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.