Onderhouds-/Storingsmonteur E/I

Hoe gaaf zou het zijn dat jij als zzp-monteur in een zeer schone en moderne omgeving komt te werken bij een opdrachtgever die wereldwijd is gevestigd en ook nog eens hele lekker snoepjes maakt. Is deze opdracht op jouw lijf geschreven? Accepteer dan deze challenge! 

Functieomschrijving

Accept this challenge

Je komt te werken als zzp-monteur in een zeer cleane omgeving met een modern machinepark. De HACCP-regels dienen continue nageleefd te worden. Je werkt de eerste tijd in dagdienst en nadat je bent ingewerkt, ga ja naast de dagdienst de 5-ploegen gaten vullen. Flexibiliteit wordt dus verwacht bij deze functie. Échter mocht je het zo interessant vinden en je voldoet aan de eisen, is alleen dagdienst ook bespreekbaar. 

Wat moet je in je mars hebben?

  • ervaring in de procesindustrie
  • opleiding elektrotechniek
  • NEN3140
  • VCA
  • verklaring van goed gedrag 
  • zeer flexibel: je werkt in de dagdienst, maar vult de gaten in de 5-ploegen op indien dat nodig is

Wat bieden wij jou als Special Ops?

Become our special weapon

Je krijgt van ons een marktconform tarief en krijgt dit ook nog eens wekelijks uitbetaald. Verder hoef je niet moeilijk te doen met het versturen van facturen, want wij werken met een reverse billing systeem. Daarnaast kun je rekenen op intensief en persoonlijk contact. Wij ontzorgen jou volledig, zodat jij je kunt focussen op jouw tech mission!

Wat is Special Ops?

Accept this challenge

Special Ops is een gespecialiseerd team van zzp-monteurs met een voorliefde voor bijzondere uitdagingen. Ze worden hier speciaal op geselecteerd, getraind en ‘uitgezonden’. Alle processen binnen Special Ops zijn afgestemd op het hoge kwaliteitsniveau, maar voegen daar een hoge mate van flexibiliteit, snelheid en korte aansturing aan toe. Dat maakt Special Ops tot het geheime wapen voor alle opdrachten die net niet in de normale structuren passen.

Solliciteren

Challenge accepted!

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze gave zzp-monteur opdrachten? Laat hier je gegevens achter en wellicht nodigen we je uit voor een kennismaking zodat je kunt ervaren wat het team Special Ops voor jou kan betekenen.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.