Onderhouds-/Storingsmonteur E

.Ben jij een echte  E monteur, een sleutelaar, die graag aan de slag gaat met uiteenlopende technische uitdagingen? Ben je op zoek naar afwisseling? Dan is dit de opdracht voor jou!

Functieomschrijving

Accept this challenge

Als E monteur heb je een zelfstandige, allround functie en kom je in aanraking met mechanica, elektronica, hydrauliek, pneumatiek en PLC/HMI-besturingen. Zodoende is geen werkdag hetzelfde! 

Werkzaamheden zijn: 

 • Deelname aan en (bege-)leiden van uiteenlopende kleine en grote technische projecten;
 • Verrichten van preventief, predictief, periodiek en correctief onderhoud en reparatie;
 • Lokaliseren, analyseren en oplossen van storingen van productiemachines, transportmiddelen, energievoorzieningen en gebouw gebonden/centrale installaties;
 • Acuut oplossen van storingen aan het machinepark die zijn ontstaan tijdens het productieproces;
 • Uitvoeren van en toezien op de uitvoering door derden van elektro- en besturingstechnische modificaties volgens bijv. NEN1010 en NEN3140;
 • Assisteren en/of begeleiden bij revisie/ombouw van het machinepark;
 • Zorgdragen voor de veiligheid, betrouwbaarheid en efficiency van het machinepark;


Wat moet je in je mars hebben?

Om via Special Ops als zzp-monteur aan de slag te gaan, moet je hoofdzakelijk elektrisch onderlegd zijn. Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring (het liefst in de procesindustrie). Qua eigenschappen ben je sociaal, hulpvaardig en oplossingsgericht.

 • Een technische opleiding (bij voorkeur elektrisch)
 • Gedegen kennis van PLC/, elektrotechnische tekeningen en Maintenance Management-/besturingssystemen;
 • Kennis van het productieproces en VCA;
 • Bereid om zowel in 3 als in 2 ploegen te werken.


Wat bieden wij jou als Special Ops?

Become our special weapon

Je krijgt van ons een marktconform tarief en krijgt dit ook nog eens wekelijks uitbetaald. Verder hoef je niet moeilijk te doen met het versturen van facturen, want wij werken met een reverse billing systeem. Daarnaast kun je rekenen op intensief en persoonlijk contact. Wij ontzorgen jou volledig, zodat jij je kunt focussen op jouw tech mission!

Wat is Special Ops?

Accept this challenge

Special Ops is een gespecialiseerd team van zzp-monteurs met een voorliefde voor bijzondere uitdagingen. Ze worden hier speciaal op geselecteerd, getraind en ‘uitgezonden’. Alle processen binnen Special Ops zijn afgestemd op het hoge kwaliteitsniveau, maar voegen daar een hoge mate van flexibiliteit, snelheid en korte aansturing aan toe. Dat maakt Special Ops tot het geheime wapen voor alle opdrachten die net niet in de normale structuren passen.

Solliciteren

Challenge accepted!

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze gave zzp-monteur opdrachten? Laat hier je gegevens achter en wellicht nodigen we je uit voor een kennismaking zodat je kunt ervaren wat het team Special Ops voor jou kan betekenen.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.