Onderhouds-/storingsmonteur allround

We zijn op zoek naar een zzp allround monteur die enthousiast wordt van het werken in het dynamische machinepark van een vleesverwerkingsbedrijf. Deze opdrachtgever heeft een zeer vernieuwde en gemoderniseerde technische dienst. Geïnteresseerd in deze opdracht? Lees dan snel verder en neem contact met ons op! 

Functieomschrijving

Accept this challenge

Bij een toonaangevende vleesverwerker, bekend om zijn innovatieve aanpak en hoogwaardige producten voor retail, horeca, en foodservice, ligt een unieke kans voor een zzp allround monteur. In deze rol ben je de sleutel tot het soepel en efficiënt laten draaien van ons machinepark. Je expertise in het snel en vakkundig oplossen van storingen is onmisbaar voor het onderhoud en de continuïteit van onze productielijnen. Daarnaast is jouw bijdrage aan de positieve sfeer binnen ons technische team van grote waarde, waarbij samenwerking en technische uitmuntendheid hand in hand gaan.


Wat moet je in je mars hebben?

Om via Special Ops als zzp-monteur aan de slag te gaan, dien je zowel elektrisch als mechanisch onderlegd zijn. Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring (het liefst in de procesindustrie). Qua eigenschappen ben je sociaal, hulpvaardig en oplossingsgericht.

  • ervaring in een productiebedrijf
  • je hebt geen moeite om te werken in een vleesverwerkingsbedrijf/slachterij
  • je hebt een afgeronde technische opleiding Elektrotechniek/Werktuigbouwkunde
  • je bent per direct inzetbaar tot einde van het jaar
  • je hebt een pro-actieve houding


Wat bieden wij jou als Special Ops?

Become our special weapon

Je krijgt van ons een marktconform tarief en krijgt dit ook nog eens wekelijks uitbetaald. Verder hoef je niet moeilijk te doen met het versturen van facturen, want wij werken met een reverse billing systeem. Daarnaast kun je rekenen op intensief en persoonlijk contact. Wij ontzorgen jou volledig, zodat jij je kunt focussen op jouw tech mission!

Wat is Special Ops?

Accept this challenge

Special Ops is een gespecialiseerd team van zzp-monteurs met een voorliefde voor bijzondere uitdagingen. Ze worden hier speciaal op geselecteerd, getraind en ‘uitgezonden’. Alle processen binnen Special Ops zijn afgestemd op het hoge kwaliteitsniveau, maar voegen daar een hoge mate van flexibiliteit, snelheid en korte aansturing aan toe. Dat maakt Special Ops tot het geheime wapen voor alle opdrachten die net niet in de normale structuren passen.

Solliciteren

Challenge accepted!

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze gave zzp-monteur opdrachten? Laat hier je gegevens achter en wellicht nodigen we je uit voor een kennismaking zodat je kunt ervaren wat het team Special Ops voor jou kan betekenen.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.