Onderhouds-/Storingsmonteur Allround

Als zzp-monteur krijg je bij deze opdracht de kans om je vaardigheden in te zetten binnen een productieomgeving, waar de focus ligt op kwaliteitsproducten binnen de voedingsindustrie. Hier speelt hygiëne een cruciale rol, gezien het belang van voedselveiligheid. Wij zijn op zoek naar een zzp-monteur die flexibel is en openstaat voor een werkrooster in een drieploegendienst. Interesse? Lees dan snel de hele opdracht. 

Functieomschrijving

Accept this challenge

Als zzp-monteur ben je verantwoordelijk voor de storingen en het onderhoud. Je voelt je thuis in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de machines optimaal draaien en voer je preventief onderhoud uit. Je verricht storingen op E en W gebied binnen de productie, maar je gaat ook machine modules repareren en onderhouden in de werkplaats.

Wat moet je in je mars hebben?

Om via Special Ops als zzp-monteur aan de slag te gaan, moet je zowel elektrisch als mechanisch onderlegd zijn. Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring (het liefst in de procesindustrie). Qua eigenschappen ben je sociaal, hulpvaardig en oplossingsgericht.

  • ervaring in de procesindustrie
  • ervaring in de food is een pré
  • allround inzetbaar (E/W)
  • bereid om in 3-ploegen te werken
  • je bent zelfstandig en staat stevig in je schoenen

Wat bieden wij jou als Special Ops?

Become our special weapon

Je krijgt van ons een marktconform tarief en krijgt dit ook nog eens wekelijks uitbetaald. Verder hoef je niet moeilijk te doen met het versturen van facturen, want wij werken met een reverse billing systeem. Daarnaast kun je rekenen op intensief en persoonlijk contact. Wij ontzorgen jou volledig, zodat jij je kunt focussen op jouw tech mission!

Wat is Special Ops?

Accept this challenge

Special Ops is een gespecialiseerd team van zzp-monteurs met een voorliefde voor bijzondere uitdagingen. Ze worden hier speciaal op geselecteerd, getraind en ‘uitgezonden’. Alle processen binnen Special Ops zijn afgestemd op het hoge kwaliteitsniveau, maar voegen daar een hoge mate van flexibiliteit, snelheid en korte aansturing aan toe. Dat maakt Special Ops tot het geheime wapen voor alle opdrachten die net niet in de normale structuren passen.

Solliciteren

Challenge accepted!

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze gave zzp-monteur opdrachten? Laat hier je gegevens achter en wellicht nodigen we je uit voor een kennismaking zodat je kunt ervaren wat het team Special Ops voor jou kan betekenen.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.