Onderhouds-/Storingsmonteur Allround

Een mooie functie als dagdienst monteur allround in de Food in Zuid Limburg. Ben jij de zzp'er die per direct beschikbaar is en in een kleinschalige Technische Dienst wilt werken? 

Functieomschrijving

Accept this challenge

Samen met je collega's begin je aan een dagstart om 8.00 uur. Hier lever jij een actieve bijdrage aan. Je bent met het team verantwoordelijk het oplossen van voorkomende storingen en het (preventief) onderhoud. Het is aan jou om ook met verbetervoorstellen te komen. Daarnaast is het van belang dat je de regels naleeft die gelden binnen een HACCP-omgeving. 

Wat moet je in je mars hebben?

Om via Special Ops als zzp-monteur aan de slag te gaan, moet je zowel elektrisch als mechanisch onderlegd zijn. Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring (het liefst in de procesindustrie). Qua eigenschappen ben je sociaal, hulpvaardig en oplossingsgericht.

  • Je hebt een technische Mts / Mbo werk-denkniveau 3 of 4 bij voorkeur richting elektro
  • Je bent in het bezit van Electro NEN3140
  • Affiniteit met Wtb
  • Je hebt in de foodsector (is een pré)


Wat bieden wij jou als Special Ops?

Become our special weapon

Je krijgt van ons een marktconform tarief en krijgt dit ook nog eens wekelijks uitbetaald. Verder hoef je niet moeilijk te doen met het versturen van facturen, want wij werken met een reverse billing systeem. Daarnaast kun je rekenen op intensief en persoonlijk contact. Wij ontzorgen jou volledig, zodat jij je kunt focussen op jouw tech mission!

Wat is Special Ops?

Accept this challenge

Special Ops is een gespecialiseerd team van zzp-monteurs met een voorliefde voor bijzondere uitdagingen. Ze worden hier speciaal op geselecteerd, getraind en ‘uitgezonden’. Alle processen binnen Special Ops zijn afgestemd op het hoge kwaliteitsniveau, maar voegen daar een hoge mate van flexibiliteit, snelheid en korte aansturing aan toe. Dat maakt Special Ops tot het geheime wapen voor alle opdrachten die net niet in de normale structuren passen.

Solliciteren

Challenge accepted!

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze gave zzp-monteur opdrachten? Laat hier je gegevens achter en wellicht nodigen we je uit voor een kennismaking zodat je kunt ervaren wat het team Special Ops voor jou kan betekenen.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.