Monteur E&I

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar E&I monteurs voor een turnaround. Je gaat aan de slag op het Chemelot. Interesse in deze opdracht? Lees dan snel verder.

Functieomschrijving

Accept this challenge

Tijdens deze opdracht ga je technische installaties aanleggen volgens strikte voorschriften en richtlijnen, met als doel deze perfect in overeenstemming te brengen met de werktekeningen, geldende voorschriften, en Kwaliteit, Arbo en Milieu (KAM)-procedures. Dit vereist een hoge mate van zorgvuldigheid, vakbekwaamheid en aandacht voor detail, zodat elke installatie niet alleen voldoet aan de gestelde eisen maar ook bijdraagt aan een veilige, efficiënte en duurzame werkomgeving. Door het toepassen van de nieuwste technieken en materialen zorg je ervoor dat elke installatie optimaal functioneert en tegelijkertijd de veiligheid van alle betrokkenen garandeert.

Wat moet je in je mars hebben?

Voor deze opdracht is het van belang dat je in het bezit bent van de volgende kwalificaties en certificeringen:

  • Een geldig VCA-certificaat;
  • Een NEN3140 certificering;
  • Een afgeronde opleiding op het gebied van elektrotechniek.


Wat bieden wij jou als Special Ops?

Become our special weapon

Je krijgt van ons een marktconform tarief en krijgt dit ook nog eens wekelijks uitbetaald. Verder hoef je niet moeilijk te doen met het versturen van facturen, want wij werken met een reverse billing systeem. Daarnaast kun je rekenen op intensief en persoonlijk contact. Wij ontzorgen jou volledig, zodat jij je kunt focussen op jouw tech mission!

Wat is Special Ops?

Accept this challenge

Special Ops is een gespecialiseerd team van zzp-monteurs met een voorliefde voor bijzondere uitdagingen. Ze worden hier speciaal op geselecteerd, getraind en ‘uitgezonden’. Alle processen binnen Special Ops zijn afgestemd op het hoge kwaliteitsniveau, maar voegen daar een hoge mate van flexibiliteit, snelheid en korte aansturing aan toe. Dat maakt Special Ops tot het geheime wapen voor alle opdrachten die net niet in de normale structuren passen.

Solliciteren

Challenge accepted!

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze gave zzp-monteur opdrachten? Laat hier je gegevens achter en wellicht nodigen we je uit voor een kennismaking zodat je kunt ervaren wat het team Special Ops voor jou kan betekenen.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.