Onderhoudsmonteur W week week 31, 32 en 33

.Ben jij mechanisch goed onderlegd en zoek je in de zomerweken nog een klus? Dan is deze opdracht voor jou perfect. Het gaat om week 31, 32 en 33, een (mechanische) stop bij een van onze opdrachtgevers. 

Functieomschrijving

Accept this challenge

Je houdt je met name bezig met het aansturen van een team van monteurs maar ook actief bijdragen aan hun persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling

Het plannen en organiseren van personele bezetting van zowel interne als externe monteurs

Goede afstemming met de Teamleiders productie over de inzet van monteurs in de storingsdienst

Het toezien op en het zorgdragen voor het optimaliseren van planned down time en het minimaliseren van de unplanned down time

Monitoren van storingen en van hieruit aansturen en ontwikkelen van preventief onderhoud

Plannen en coördineren van alle preventieve onderhoudswerkzaamheden aan de technische installaties en machines

Onderhoudswerkzaamheden controleren op uitvoering en veiligheid

Onderhoudsplannen door ontwikkelen op basis van uitgevoerd onderhoud
 

Wat moet je in je mars hebben?

Om via Special Ops als zzp-monteur aan de slag te gaan, moet je zowel elektrisch als mechanisch onderlegd zijn. Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring (het liefst in de procesindustrie). Qua eigenschappen ben je sociaal, hulpvaardig en oplossingsgericht.

  • Aantoonbare leidinggevende ervaring in een productie omgeving
  • flexibel, daadkrachtig en pro-actief
  • communicatiefvaardig
  • in het bezit van VCA

Wat bieden wij jou als Special Ops?

Become our special weapon

Je krijgt van ons een marktconform tarief en krijgt dit ook nog eens wekelijks uitbetaald. Verder hoef je niet moeilijk te doen met het versturen van facturen, want wij werken met een reverse billing systeem. Daarnaast kun je rekenen op intensief en persoonlijk contact. Wij ontzorgen jou volledig, zodat jij je kunt focussen op jouw tech mission!

Wat is Special Ops?

Accept this challenge

Special Ops is een gespecialiseerd team van zzp-monteurs met een voorliefde voor bijzondere uitdagingen. Ze worden hier speciaal op geselecteerd, getraind en ‘uitgezonden’. Alle processen binnen Special Ops zijn afgestemd op het hoge kwaliteitsniveau, maar voegen daar een hoge mate van flexibiliteit, snelheid en korte aansturing aan toe. Dat maakt Special Ops tot het geheime wapen voor alle opdrachten die net niet in de normale structuren passen.

Solliciteren

Challenge accepted!

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze gave zzp-monteur opdrachten? Laat hier je gegevens achter en wellicht nodigen we je uit voor een kennismaking zodat je kunt ervaren wat het team Special Ops voor jou kan betekenen.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.