ZZP monteur

Ben jij een zzp monteur en wil je aan de slag bij bedrijven zoals Fugro en Mars in de regio Rotterdam? Ben jij een monteur die zowel elektrisch als mechanisch goed onderlegd is? En die een versterking is voor elke technische dienst in de procesindustrie? Dan kan jij aan de slag via ons!

Functie-eisen

Om via ons aan de slag te gaan ben je zowel elektrisch als mechanisch onderlegd. Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring en het liefst in de procesindustrie. Qua eigenschappen ben je sociaal en oplossingsgericht.

Wat bieden wij jou als Special Ops?

become our special weapon

Je krijgt van ons een marktconform tarief en krijgt dit ook nog eens wekelijks uitbetaald! Verder hoef je niet moeilijk te doen met het versturen van facturen, want wij werken met een reverse billing systeem!

Organisatie- en afdelingomschrijving
Functieomschrijving

Als je van afwisseling en uitdaging in je werk houdt zijn onze opdrachten perfect voor jou. Jij wordt namelijk ingezet als monteur voor tijdelijke en uitdagende opdrachten in de procesindustrie. Valt er iemand van de trap? Neemt er iemand ontslag? Of is er een hele andere reden waardoor de technische dienst onderbezet is? Jij bent de zzp monteur die dit op kan vangen en zorgt dat de fabriek blijft draaien.

Wat is Special Ops?

accept this challenge

De op dit moment vervulde monteur vacatures Special Ops worden vervuld door een gespecialiseerd team binnen Techsharks met een voorliefde voor bijzondere uitdagingen. Ze zijn hier speciaal op geselecteerd, getraind en ‘uitgezonden’. Alle processen binnen Special Ops zijn afgestemd op het hoge kwaliteitsniveau, maar voegen daar een hoge mate van flexibiliteit, snelheid en korte aansturing aan toe. Het vervullen van monteur vacatures Special Ops maakt jou dus tot het geheime wapen voor alle projecten die net niet in de normale structuren passen.

Solliciteren

Challenge accepted!

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze gave monteur vacatures? Laat hier je gegevens achter en wellicht nodigen we je uit voor een kennismaking zodat je kunt ervaren wat het team Special Ops voor jou kan betekenen.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.