Storingsmonteur 3 ploegen

We hebben een uitdagende zzp-opdracht als storingsmonteur. Je gaat aan de slag bij een toonaangevende opdrachtgever die actief is in de voedingsmiddelenindustrie. Dit is jouw kans om te werken bij  een organisatie waar je het installatieproces naar een hoger niveau kunt tillen.
Accepteer jij deze challenge? Lees dan snel verder.

Functieomschrijving

Accept this challenge

Je werkzaamheden bestaan uit het opsporen en verhelpen van mechanische en elektrotechnische storingen aan machines. Daarnaast neem je deel aan verbeter- en investeringsprojecten en ben je verantwoordelijk voor de administratieve vastlegging van je uitgevoerde werkzaamheden.

Wat moet je in je mars hebben?

  • Een afgeronde MBO 3 of 4 opleiding in Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Mechatronica; 
  • Bereidheid om in een 3-ploegendienst te werken en af en toe weekend consignatiediensten te draaien (1x in de 10 weken van vrijdag t/m zondag); 
  • Startdatum liefst 1 juli voor 9 maanden met kans op verlenging;
  • Iemand met minimaal 2 jaar ervaring als monteur elektrische storingen;
  • In het bezit (bereid te halen) van VCA, NEN 3140 & hoogwerk certificaat;
  • Begeleiden van derden;
  • Ervaring binnen snijden en verpakken;
  • Je beschikt over de volgende competenties: samenwerken, communicatief vaardig, stressbestendig, resultaatgericht, analytisch en probleemoplossend vermogen.

Wat bieden wij jou als Special Ops?

Become our special weapon

Je krijgt van ons een marktconform tarief en krijgt dit ook nog eens wekelijks uitbetaald. Verder hoef je niet moeilijk te doen met het versturen van facturen, want wij werken met een reverse billing systeem. Daarnaast kun je rekenen op intensief en persoonlijk contact. Wij ontzorgen jou volledig, zodat jij je kunt focussen op jouw tech mission!

Wat is Special Ops?

Accept this challenge

Special Ops is een gespecialiseerd team van zzp-monteurs met een voorliefde voor bijzondere uitdagingen. Ze worden hier speciaal op geselecteerd, getraind en ‘uitgezonden’. Alle processen binnen Special Ops zijn afgestemd op het hoge kwaliteitsniveau, maar voegen daar een hoge mate van flexibiliteit, snelheid en korte aansturing aan toe. Dat maakt Special Ops tot het geheime wapen voor alle opdrachten die net niet in de normale structuren passen.

Solliciteren

Challenge accepted!

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze gave zzp-monteur opdrachten? Laat hier je gegevens achter en wellicht nodigen we je uit voor een kennismaking zodat je kunt ervaren wat het team Special Ops voor jou kan betekenen.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.