E monteur

Vind jij het gaaf om er voor te zorgen dat onze modernste machines op en top draaien?
Heb je 2 rechterhanden en denk je na over hoe je die het beste kunt inzetten?
Ben je in staat om op basis van werkopdrachten samen met je collega's of zelfstandig werkzaamheden uit te voeren? Vind je daarnaast werken met collega's uit verschillende vakgebieden ook belangrijk?Functieomschrijving

Accept this challenge

Als monteur E ben je medeverantwoordelijk voor het elektrotechnisch onderhoud van onze verschillende machines. In overleg met je leidinggevende en je team deel je je werk in en voer jij onderhouds- en storingswerkzaamheden op elektrotechnisch vlak uit. Je bent tijdens je werkzaamheden steeds op zoek naar mogelijke verbeteringen van onze machines op het gebied van onder andere betrouwbaarheid en onderhoudbaarheid. Je hebt hierover regelmatig overleg met je collega’s. 

Bij storingen aan het elektrotechnische gedeelte van onze machine onderzoek je de storing en bepaal je de beste oplossing. Je voert de montage uit op de manier die het best past bij de betreffende storing en plek in de machine. Als je klaar bent beoordeel je de werking van het door jou geplaatste onderdeel of component. Uiteraard zorg je er voor dat de machine zo snel mogelijk weer kan draaien!  

Tijdens de geplande onderhoudstops word je ook aan onze machines ingezet en werk je vaak nauw samen met monteurs van buitenfirma’s. 

Wat moet je in je mars hebben?

Om via Special Ops als zzp-monteur aan de slag te gaan, moet je zowel elektrisch als mechanisch onderlegd zijn. Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring (het liefst in de procesindustrie). Qua eigenschappen ben je sociaal, hulpvaardig en oplossingsgericht.

  • Dagdienst
  • Gedegen Programmeer kennis hydraulic en pneumatiek

Wat bieden wij jou als Special Ops?

Become our special weapon

Je krijgt van ons een marktconform tarief en krijgt dit ook nog eens wekelijks uitbetaald. Verder hoef je niet moeilijk te doen met het versturen van facturen, want wij werken met een reverse billing systeem. Daarnaast kun je rekenen op intensief en persoonlijk contact. Wij ontzorgen jou volledig, zodat jij je kunt focussen op jouw tech mission!

Wat is Special Ops?

Accept this challenge

Special Ops is een gespecialiseerd team van zzp-monteurs met een voorliefde voor bijzondere uitdagingen. Ze worden hier speciaal op geselecteerd, getraind en ‘uitgezonden’. Alle processen binnen Special Ops zijn afgestemd op het hoge kwaliteitsniveau, maar voegen daar een hoge mate van flexibiliteit, snelheid en korte aansturing aan toe. Dat maakt Special Ops tot het geheime wapen voor alle opdrachten die net niet in de normale structuren passen.

Solliciteren

Challenge accepted!

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze gave zzp-monteur opdrachten? Laat hier je gegevens achter en wellicht nodigen we je uit voor een kennismaking zodat je kunt ervaren wat het team Special Ops voor jou kan betekenen.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.