ZZP-STORINGSMONTEUR BIJ SPECIAL OPS

De rol van technisch personeel is constant aan het veranderen, maar helemaal nu we midden in de 4e industriële revolutie zitten. Deze grote veranderingen gelden voor alle rollen in de technische dienst, en dus ook zeker voor jou als zzp-storingsmonteur. Als nooit tevoren wordt er een beroep gedaan op jouw efficiency, aanpassingsvermogen en mobiliteit. Wij van Special Ops zijn dan ook op zoek naar een 'special breed' van specialisten; de zzp-storingsmonteurs met een echte doenersmentaliteit en passie.

De zzp-opdrachten die wij binnenkrijgen komen vanuit opdrachtgevers die zzp-storingsmonteurs verwachten met een echte doenersmentaliteit. Bij onze opdrachten ga je ingezet worden op zzp-opdrachten waar het er echt op aankomt. De opdrachtgever verwacht een snelle fix, wat ervoor zorgt dat je altijd uitgedaagd wordt door een complexe opdracht. Bij Special Ops zet je als zzp-storingsmonteur altijd net even dat stapje extra, de lat wordt altijd net weer even hoger gelegd.

Deze complexe en uitdagende opdrachten bij Special Ops zorgen ervoor dat je bij ons als storingsspecialist in de technische branche ervan uit kunt gaan dat je altijd de meest uitdagende en gave (technische) banen zult gaan vervullen. Je gaat werken bij bijvoorbeeld karton- en plastic producenten en/of aan het werk bij producenten in de verpakkingsindustrie of voedingsmiddelenindustrie.

zzp-storingsmonteur vacatures

Ben jij een ervaren storingsmonteur en toe aan een nieuwe stap? Bekijk dan onze zzp-storingsmonteur opdrachten en maak je interesse kenbaar!
zzp storingsmonteur

werken als zzp-storingsmonteur

Als zzp-storingsmonteur bij Special Ops ben je verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen. Mogelijk ga je ook werken aan werkzaamheden zoals preventieve onderhoudswerkzaamheden en het installeren van machines. Zo zul je dus werken aan zowel preventief als correctief onderhoud. Je zult voornamelijk bezig zijn met het uitvoeren van reparaties, verhelpen van storingen en het vervangen van onderdelen om ervoor te zorgen dat het proces weer door kan (blijven) gaan. Er is eigenlijk geen enkel bedrijf met machines dat zonder een ervaren storingsmonteur kan, want elke machine heeft wel eens een storing. Daarom ben jij als zzp-storingsmonteur ook een belangrijk onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden. Het is vooral belangrijk voor jouw opdrachtgever dat je snel kunt zien waar de fout zit om deze tijdig op te lossen, maar ook dat je snel ter plekke kunt zijn. Daarbij zal nog een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden rapporteren zijn. Jouw rapport is cruciaal om te begrijpen wat er mis is gegaan zodat er over preventieve maatregelen nagedacht kan gaan worden.

ZZP STORINGSMONTEUR SPECIAL OPS

Wat moet je in je mars hebben?

Voordat je het team van Special Ops kunt joinen, moet je eerst een selectieprocedure voltooien. Dit proces zorgt ervoor dat wij kunnen garanderen dat jij een ervaren zzp-storingsmonteur en een echte Special Op bent. Dat garandeert onze opdrachtgevers dat hun technische opdracht wordt vervuld door een zzp-monteur waar zowel zij als wij volledig van onder de indruk zijn. Wanneer je zzp-onderhoudsmonteur opdrachten van Special Ops gaat vervullen, verwachten wij dat jij het volgende minimaal in je mars hebt:
● Je hebt ervaring met het onderhouden en repareren van machines en installaties, bij voorkeur in de procesindustrie
● Je bent bekwaam, integer, communicatief, ambitieus en hulpvaardig
● Je gaat altijd oplossingsgericht te werk
● Je blijft goed communiceren en samenwerken onder stress. Je bent het visitekaartje van team Special Ops
● Je bezit de kracht om door te gaan wanneer anderen afhaken. Angst en twijfel kent een Special Op niet
● Je verkiest kwaliteit boven kwantiteit
● Je bent in het bezit van een rijbewijs B
● Je kunt overwinnen tijdens de grootst mogelijke uitdagingen onder de zwaarste omstandigheden

Deze zzp-storingsmonteurs gingen je al voor

Twijfel je nog om als zzp-storingsmonteur samen te gaan werken met Special Ops? Veel storingsmonteurs gingen je al voor. Zij delen graag hun ervaringen met jou. 

MEER WETEN OVER ONZE ZZP-STORINGSMONTEUR VACATURES?

Hebben onze uitdagende en verschillende soorten zzp-storingsmonteur vacatures jou nieuwsgierig gemaakt? Solliciteer direct hiernaast en we nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Zo kun jij ervaren wat wij van Special Ops voor jou kunnen betekenen. Je kunt ook altijd een e-mail sturen naar bvos@specialops.nl om direct in contact te komen. Wij horen graag welk pad jij op wilt, of dit nou elektrotechniek, werktuigbouwkunde of mechatronica is, wij gaan samen met jou als zzp-storingsmonteur op zoek naar de juiste plek voor jou tussen onze (nieuwe) vacatures!

* Dit veld is verplicht.

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

MEER WETEN over ZZP-storingsmonteurs bij Special Ops?

Wil jij graag ons team joinen maar eerst even snel weten wat wij jou beloven als zzp-monteur? Wij van Special Ops bieden jou ten alle tijden een snelle betaling die volledig voldaan is. Onze tarieven voor zzp-storingsmonteurs zijn uitstekend. Het uurtarief hangt uiteraard wel af van jouw ervaring en zal daarop afgestemd worden. Bij ons kun je zowel komen te werken voor korte, maar ook lange opdrachten. Wij zorgen ervoor dat jij de juiste plek blijft vinden door opeenvolgende uitdagende opdrachten aan jou aan te bieden. Daarnaast komt jouw administratie terecht op één centrale plek en krijg jij je eigen persoonlijke contactpersoon. Met onze jarenlange ervaring in de installatietechniek kun je ervan uitgaan dat wij je zullen blijven uitdagen met de leukste opdrachten!

HOE WERKT DAT NOU ALS ZZP-storingsmonteur BIJ SPECIAL OPS?

Bepaal ik zelf de uren die ik werk?

Je geeft je wensen aan als zzp-storingsmonteur en dan gaan we kijken of dit inpasbaar is bij de klant en/of er leuke uitdagende zzp-opdrachten binnen jouw expertise beschikbaar zijn. In de basis werken we 40 uur per week en geef je aan welke ploeg je wilt (dagdienst, 2-ploegen, 3-ploegen, 4-ploegen of 5-ploegen).


Hoe vind ik opdrachten als zzp-storingsmonteur bij Special Ops?

Deels via onze website en zo nu en dan verschijnt er een oproep op LinkedIn. Maar je bent het snelste, door onze planner (Bart Vos - bvos@specialops.nl / 06 13 62 60 33) te bellen of te appen en te vragen naar de beschikbare zzp-opdrachten.


Hoe wordt het uurtarief voor mijn werk als zzp-storingsmonteur bepaald?

Als zzp-storingsmonteur geef je een gewenst uurtarief af aan de planner en wij geven vervolgens aan of we hiermee akkoord zijn of niet. Het uurtarief moet ten allen tijde marktconform zijn.

Zorgt Special Ops ervoor dat ik altijd werk binnen mijn vakgebied heb?

We doen uiteraard ons uiterste best voor je op de momenten dat je geen opdracht hebt. Als je een opdracht hebt, dan zit er een kop en staart aan en ben je fulltime aan het werk.


Welke certificaten en verzekeringen heb ik nodig als zzp-storingsmonteur bij Special Ops?

Een bewijs van inschrijving van de KVK (mag niet ouder zijn dan drie maanden), verzekeringspolis, banknummer, NEN3140, VCA en een geldig ID of paspoort.

zzp-monteurs

We hebben naast onderhoudsmonteur ook zeker leuke opdrachten voor zzp allround monteur, zzp storingsmonteur of zzp elektromonteur. We leggen de functies hieronder in het kort uit, zodat jij weet welke technische vacature het best bij jou aansluit.

ZZP-Onderhoudsmonteur

Als zzp onderhoudsmonteur bij Special Ops zal je ingezet worden voor het plegen van (preventief) mechanisch en elektrotechnisch onderhoud.

Een zzp onderhoudsmonteur speelt een belangrijke rol in het waarborgen van de efficiëntie en werking van de machines en apparatuur. Voor een lange levensduur is het belangrijk dat de systemen regelmatig geïnspecteerd en onderhouden worden. Als zzp onderhoudsmonteur ben je bezig met het diagnosticeren van problemen en het vervangen of repareren van onderdelen.

Daarnaast is het mogelijk dat je als zzp onderhoudsmonteur mee gaat denken over het opzetten van onderhoudsplannen voor de systemen van de opdrachtgever.

Allround Monteur ZZP

Als allround zzp monteur ben jij flexibel inzetbaar. De functienaam omschrijft het al, als allround monteur zzp ben jij met jouw twee rechterhanden van alle markten thuis. Enerzijds houd jij jezelf bezig met het verhelpen van storingen in het machinepark en anderzijds verricht je preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden.

Een allround monteur bezit een breed scala aan vaardigheden. Zo ben je in staat om aan verschillende soorten machines te werken voor onze diverse klanten. Als allround zzp monteur ben je niet alleen gespecialiseerd in mechanica, elektronica en soms zelfs hydraulica, maar ben je het ook gewend om je snel aan te kunnen passen en de nieuwste technologieën je snel eigen te maken.

Als allround zzp monteur komen bij Special Ops alle soorten opdrachten en technieken aan bod. Een mooie gevarieerde uitdaging dus!

ZZP-Elektromonteur

Als zzp-elektromonteur houd jij je bezig met elektrische werkzaamheden aan productiemachines. Het veelzijdige takenpakket van een zelfstandige elektromonteur bestaat uit het installeren, onderhouden, repareren en testen van deze machines.

Als zzp elektromonteur is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de geldende veiligheidsvoorschriften en deze ook strikt naleeft. Omdat je vaak werkt met hoogspanningssystemen is het essentieel dat je als zzp elektromonteur veilige en efficiënte systemen kunt garanderen.

Als zzp elektromonteur beschik je ook over een goed technisch inzicht en kun je zowel werken in teamverband als zelfstandig.