ZZP-ONDERHOUDSMONTEUR BIJ SPECIAL OPS

Nu we midden in de 4e industriële revolutie zitten is de rol van technisch personeel erg aan het veranderen. Deze veranderingen zorgen ook voor aanpassingen in de rol van een zzp onderhoudsmonteur zoals jij. Er wordt dagelijks een beroep op mobiliteit, efficiency en aanpassingsvermogen gedaan. Daarom zijn wij op zoek naar een 'special breed' van specialisten; zzp-onderhoudsmonteurs met een echte doenersmentaliteit en passie.

De opdrachtgever verwacht dat de opdrachten die wij binnenkrijgen worden uitgevoerd door een échte Special Op. Dit is iemand met een passie om te worden ingezet op de momenten dat het er echt op aankomt, als het snel gefixt moet worden maar tegelijkertijd ook heel uitdagend en complex is. De lat ligt bij Special Ops altijd net even hoger, we vragen van jou als zzp-onderhoudsmonteur net even dat stapje extra.

Bij Special Ops, specialist in de technische branche, kun je ervanuit gaan dat je de gaafste en meest uitdagende (technische) banen bij diverse opdrachtgevers kunt gaan vervullen. Wanneer je bij Specials Ops een zzp-onderhoudsmonteur vacature gaat vervullen, kun je denken aan zzp-opdrachten bij bijvoorbeeld karton- en plasticproducenten, of bij opdrachtgevers in  de verpakkingsindustrie en voedingsmiddelenindustrie. Naast constante uitdaging op je nieuwe job zorgen we ervoor dat jij je altijd kunt blijven ontwikkelen binnen ons mooie vak. Hierdoor zal jij steeds uitdagendere opdrachten kunnen vervullen. 

ZZP-Onderhoudsmonteur vacatures

Ben jij een ervaren onderhoudsmonteur en toe aan een nieuwe stap? Bekijk dan onze zzp-onderhoudsmonteur opdrachten en maak je interesse kenbaar!
zzp onderhoudsmonteur

WERKEN ALS ZZP-ONDERHOUDSMONTEUR BIJ SPECIAL OPS

Als zzp-onderhoudsmonteur in de procesindustrie neem je een sleutelpositie in bij het garanderen van de betrouwbaarheid en efficiëntie van machines en installaties. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het uitvoeren van essentiële reparaties en het installeren van nieuwe componenten, maar je draagt ook bij aan het preventief onderhoud om toekomstige storingen te voorkomen. Daarbij voer je curatieve werkzaamheden uit, waarbij je defecte onderdelen vervangt en zorgt voor onmiddellijke oplossingen bij uitval.

Je rol als zzp-onderhoudsmonteur omvat verder het optimaliseren van productieprocessen door verbeteringen en aanpassingen voor te stellen en te implementeren, wat bijdraagt aan een hogere productiviteit en lagere operationele kosten. Je werk is uiterst gevarieerd, niet alleen in de aard van de taken – van fijnmechanische aanpassingen tot het oplossen van complexe elektrische problemen – maar ook qua werkomgeving. Onze projecten bevinden zich in diverse regio's, waaronder Noord-Brabant, Limburg, West-Nederland en Arnhem, wat je de kans biedt op een dynamische carrière met zzp-opdrachten bij verschillende toonaangevende bedrijven in de procesindustrie. Met elke opdracht ontwikkel je je vaardigheden verder en draag je bij aan de kern van industriële productie, een rol die zowel uitdagend als bevredigend is.

ZZP-ONDERHOUDSMONTEUR BIJ SPECIAL OPS

Wat moet je in je mars hebben?

Het team van Special Ops join je niet zomaar, hier gaat een selectieprocedure aan vooraf. Dit doen wij om er zeker van te zijn dat de technische opdracht wordt vervuld door een zzp-onderhoudsmonteur waar onze opdrachtgevers net zo van onder de indruk zijn als wij. Wanneer je zzp-opdrachten van Special Ops gaat vervullen, verwachten wij dat jij het volgende minimaal in je mars hebt:● Je hebt ervaring met het onderhouden en repareren van machines en installaties, bij voorkeur in de procesindustrie
● Je bent in het bezit van een opleiding in de techniek, zoals een mbo-opleiding Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde
● Je bent bekwaam, integer, communicatief, ambitieus en hulpvaardig
● Je gaat altijd oplossingsgericht te werk 
● Je blijft goed communiceren en samenwerken onder stress. Je bent het visitekaartje van team Special Ops
● Je bezit de kracht om door te gaan wanneer anderen afhaken. Angst en twijfel kent een Special Op niet
● Je verkiest kwaliteit boven kwantiteit
● Je bent in het bezit van een rijbewijs B
● Je kunt overwinnen tijdens de grootst mogelijke uitdagingen onder de zwaarste omstandighedenMeer weten over onze zzp-onderhoudsmonteur vacatures?

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze gave zzp onderhoudsmonteur vacatures? Stuur dan een e-mail naar bvos@specialops.nl of solliciteer hiernaast en we nodigen je uit voor een kennismaking zodat je kunt ervaren wat het team Special Ops voor jou kan betekenen. Gaat jouw voorkeur uit naar elektrotechniek, werktuigbouwkunde of mechatronica? We horen graag welk pad jij op wil!

* Dit veld is verplicht.

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

MEER WETEN over ZZP-monteur zijn bij Special Ops?

Wil jij graag ons team joinen maar eerst even snel weten wat wij jou beloven als zzp-onderhoudsmonteur? Wij van Special Ops bieden jou te allen tijde een snelle betaling. Onze tarieven voor zzp'ers zijn uitstekend. Het tarief hangt uiteraard wel af van jouw ervaring en zal daarop afgestemd worden. Bij ons kun je zowel komen werken voor korte, maar ook lange zzp-opdrachten. Wij zorgen ervoor dat jij de juiste plek blijft vinden door opeenvolgende opdrachten aan te bieden. Daarnaast komt jouw administratie terecht op één centrale plek en krijg jij je eigen persoonlijke contactpersoon. Met onze jarenlange ervaring in de procesindustrie kun je ervan uitgaan dat wij je zullen blijven uitdagen met de leukste opdrachten!

HOE WERKT HET ALS ZZP-ONDERHOUDSMONTEUR BIJ SPECIAL OPS?

Bepaal ik zelf de uren die ik werk?

Je geeft je wensen aan als zzp-onderhoudsmonteur en dan gaan we kijken of dit inpasbaar is bij de klant en/of er leuke uitdagende zzp-opdrachten binnen jouw expertise beschikbaar zijn. In de basis werken we 40 uur per week en geef je aan welke ploeg je wilt (dagdienst, 2-ploegen, 3-ploegen, 4-ploegen of 5-ploegen).

Hoe vind ik opdrachten als zzp-onderhoudsmonteur bij Special Ops?

Deels via onze website en zo nu en dan verschijnt er een oproep op LinkedIn. Maar je bent het snelste, door onze planner (Bart Vos - bvos@specialops.nl / 06 13 62 60 33) te bellen of te appen en te vragen naar de beschikbare zzp-opdrachten.

Hoe wordt het uurtarief voor mijn werk als zzp-onderhoudsmonteur bepaald?

Als zzp-onderhoudsmonteur geef je een gewenst uurtarief af aan de planner en wij geven vervolgens aan of we hiermee akkoord zijn of niet. Het uurtarief moet te allen tijde marktconform zijn.

Zorgt Special Ops ervoor dat ik altijd werk binnen mijn vakgebied heb?

We doen uiteraard ons uiterste best voor je op de momenten dat je geen opdracht hebt. Als je een opdracht hebt, dan zit er een kop en staart aan en ben je fulltime aan het werk.

Welke certificaten en verzekeringen heb ik nodig als zzp-onderhoudsmonteur bij Special Ops?

Een bewijs van inschrijving van de KVK (mag niet ouder zijn dan drie maanden), verzekeringspolis, banknummer, NEN3140, VCA en een geldig ID of paspoort.

ZZP-monteurs

Ben jij een monteur en wil je liever voor jezelf werken in plaats van in loondienst? Dan zijn onze vacatures precies wat je zoekt! Join het team van Special Ops en bevind je tussen echte vakspecialisten die elke dag werken vol passie aan uitdagende opdrachten voor verschillende opdrachtgevers. Wij van Special Ops vinden voor jou de juiste plek, constant weer! Naast zzp-onderhoudsmonteur opdrachten hebben we ook leuke opdrachten voor onderstaande functies:

ZZP Storingsmonteur

Wanneer je als zzp storingsmonteur bij Specials Ops aan de slag gaat, is geen storing voor jou te moeilijk. Hoe uitdagender de storingen aan de machines zijn, hoe leuker jij het vindt!

Of de machines of lijnen nu mechanische, pneumatische, hydraulische of elektrische storingen hebben, jij zorgt ervoor dat deze snel en effectief worden opgelost.

Allround Monteur ZZP

De functienaam omschrijft het al, als allround monteur zzp, ben jij met jouw twee rechterhanden van alle markten thuis. Enerzijds houd jij jezelf bezig met het verhelpen van storingen in het machinepark en anderzijds verricht je preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden.

Alle facetten van een allround monteur zzp komen bij Special Ops aan bod.

ZZP Elektromonteur

Een (zzp) elektromonteur is iemand die zich bezighoudt met elektrische werkzaamheden aan productiemachines. Het veelzijdige takenpakket van een zelfstandige elektromonteur bestaat uit het installeren, onderhouden, repareren en testen van deze machines.

Als (zzp) elektromonteur beschik je ook over een goed technisch inzicht en kun je zowel werken in teamverband als zelfstandig.