zzp monteur technische dienst

ZZP-Monteur Technische Dienst Vacatures

Bij Special Ops vinden wij het belangrijk om de perfecte zzp-opdracht in de technische dienst te vinden die naadloos aansluit bij jouw vaardigheden en wensen. We werken nauw met je samen om een passende zzp-opdracht in de technische dienst te vinden die jou niet alleen uitdaagt, maar ook voldoening geeft. 

We hechten veel waarde aan een prettige werkervaring voor onze zzp-monteurs in de technische dienst. Daarom zorgen we voor een marktconform tarief dat wekelijks wordt uitbetaald, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over de administratieve rompslomp. Met ons reverse billing systeem wordt alles rondom de facturatie voor jou geregeld, zodat jij je volledig kunt concentreren op het leveren van vakwerk in de meest uitdagende technische opdrachten. 

Bij Special Ops krijg je de kans om je horizon te verbreden en je vaardigheden te verdiepen door te werken in verschillende technische omgevingen. Dit biedt je niet alleen professionele groei als zzp-monteur in de technische dienst, maar ook persoonlijke ontwikkeling. Bij Special Ops word je deel van een hechte gemeenschap van technici die het belang van onderlinge communicatie en samenwerking hoog in het vaandel hebben staan.

ZZP-Monteur Technische Dienst Vacatures

Ben jij een ervaren monteur in de technische dienst en toe aan een nieuwe stap? Bekijk dan onze zzp-onderhoudsmonteur opdrachten en maak je interesse kenbaar!

WERKEN ALS ZZP-MONTEUR IN DE TECHNISCHE DIENST BIJ SPECIAL OPS

Als zzp-monteur in de technische dienst speel je een cruciale rol in het onderhoud en de betrouwbaarheid van uiteenlopende installaties en systemen binnen de procesindustrie. Jouw verantwoordelijkheid strekt zich uit van het verrichten van noodzakelijke reparaties tot het installeren van nieuwe onderdelen en het uitvoeren van preventief onderhoud om toekomstige problemen te voorkomen. Bovendien speel je een belangrijke rol in het uitvoeren van curatieve onderhoudstaken, door snel in te grijpen bij storingen en defecten om de productie zo snel mogelijk te hervatten. 

In jouw functie als zzp-monteur binnen de technische dienst zet je jouw expertise in om productieprocessen te optimaliseren. Je stelt verbeteringen voor en voert aanpassingen door die leiden tot een verhoogde productiviteit en verlaagde operationele kosten. Het werk dat je doet is buitengewoon divers, zowel qua aard van de werkzaamheden – variërend van precieze mechanische afstellingen tot het troubleshooten van complexe technische vraagstukken. Met projecten verspreid over regio's zoals Noord-Brabant, Limburg, West-Nederland, en Arnhem biedt Special Ops je een dynamische loopbaan met opdrachten bij vooraanstaande bedrijven in de procesindustrie. Elke opdracht biedt je nieuwe kansen om je technische vaardigheden als zzp-monteur te verbeteren in uitdagende en leuke opdrachten.

ZZP-MONTEUR IN DE TECHNISCHE DIENST WORDEN BIJ SPECIAL OPS

Wat moet je in je mars hebben?

Zzp-monteur in de technische dienst bij Special Ops word je niet zomaar, hier gaat een strenge selectieprocedure aan vooraf. Dit doen wij om er zeker van te zijn dat de technische opdrachten worden vervuld door zzp-monteurs waar onze opdrachtgevers net zo van onder de indruk zijn als wij. Wanneer je zzp-monteur vacatures in de Technische Dienst van Special Ops gaat vervullen, verwachten wij dat jij het volgende minimaal in je mars hebt.
● Ervaren en energiek en je hebt minimaal 5 jaar gewerkt in een productieomgeving  
● Bekwaam, integer, communicatief, ambitieus en hulpvaardig 
● Je gaat altijd oplossingsgericht te werk 
● Je blijft goed communiceren en samenwerken onder stress. Je bent het visitekaartje van team Special Ops 
● Je bezit de kracht om door te gaan wanneer anderen afhaken. Angst en twijfel kent een Special Op niet 
● Je verkiest kwaliteit boven kwantiteit 
● Je bent in het bezit van een rijbewijs B 
● Je kunt overwinnen tijdens de grootst mogelijke uitdagingen onder de zwaarste omstandigheden

MEER WETEN OVER ONZE ZZP-MONTEUR VACATURES IN DE TECHNISCHE DIENST?

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze zzp-monteur vacatures in de technische dienst? Stuur dan een e-mail naar bvos@specialops.nl of solliciteer hiernaast en we nodigen je uit voor een kennismaking zodat je kunt ervaren wat het team Special Ops voor jou kan betekenen. Mocht je voorkeur niet uitgaan naar elektrotechniek maar naar een ander monteur-specialisme? Dan horen we dat ook graag!

* Dit veld is verplicht.

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

MEER WETEN OVER ZZP-MONTEUR ZIJN BIJ SPECIAL OPS?

Wil jij graag ons team joinen maar eerst even snel weten wat wij jou beloven als zzp-monteur in de technische dienst? Wij van Special Ops bieden jou ten alle tijde een snelle betaling. Onze tarieven voor zzp-monteurs zijn uitstekend. Het tarief hangt uiteraard wel af van jouw ervaring en zal daarop afgestemd worden. Bij ons kun je zowel komen werken voor korte, maar ook lange opdrachten. Wij zorgen ervoor dat jij de juiste plek blijft vinden door opeenvolgende opdrachten aan te bieden. Daarnaast komt jouw administratie terecht op één centrale plek en krijg jij je eigen persoonlijke contactpersoon. Met onze jarenlange ervaring in de procesindustrie kun je ervan uitgaan dat wij je zullen blijven uitdagen met de leukste opdrachten!

HOE WERKT DAT NOU ALS ZZP-MONTEUR Technische Dienst BIJ SPECIAL OPS?

Bepaal ik zelf de uren die ik werk?

Je geeft je wensen aan als zzp-monteur in de Technische Dienst en dan gaan we kijken of dit inpasbaar is bij de klant en/of er leuke uitdagende zzp-opdrachten binnen jouw expertise beschikbaar zijn. In de basis werken we 40 uur per week en geef je aan welke ploeg je wilt (dagdienst, 2-ploegen, 3-ploegen, 4-ploegen of 5 ploegen).

Hoe vind ik opdrachten als zzp-monteur Technische Dienst bij Special Ops?

Deels via onze website en zo nu en dan verschijnt er een oproep op LinkedIn. Maar je bent het snelste, door onze planner (Bart Vos - bvos@specialops.nl / 06 13 62 60 33) te bellen of te appen en te vragen naar de beschikbare zzp-opdrachten.

Hoe wordt het uurtarief voor mijn werk als zzp-monteur Technische Dienst bepaald?


Als zzp-monteur in de Technische Dienst geef je een gewenst uurtarief af aan de planner en wij geven vervolgens aan of we hiermee akkoord zijn of niet. Het uurtarief moet ten alle tijde marktconform zijn.

Zorgt Special Ops ervoor dat ik altijd werk binnen mijn vakgebied heb?

We doen uiteraard ons uiterste best voor je op de momenten dat je geen opdracht hebt. Als je een opdracht hebt, dan zit er een kop en staart aan en ben je fulltime aan het werk.

Welke certificaten en verzekeringen heb ik nodig als zzp-monteur Technische Dienst bij Special Ops?

Een bewijs van inschrijving van de KVK (mag niet ouder zijn dan drie maanden), verzekeringspolis, banknummer, NEN3140, VCA en een geldig ID of paspoort.