zzp monteur

ZZP-ELEKTROMONTEUR VACATURES

Bij Special Ops gaan we op zoek naar een zzp-elektromonteur vacature die goed bij jouw wensen aansluit, zodat jij met plezier je werk als zzp-elektromonteur kunt doen. Samen met jou gaan we op zoek naar een opdrachtgever én opdracht waar jij enthousiast van wordt.

Naast een leuke job in de techniek, zorgen we ook goed voor je bij Special Ops. Wij bieden jou als zzp-elektromonteur een marktconform tarief. Het fijnste is dat je dit ook nog eens wekelijks krijgt uitbetaald. Ideaal toch? Verder hoef je niet moeilijk te doen met het versturen van facturen, want wij werken met een reverse billing system. We maken het allemaal zo makkelijk mogelijk voor jou, zodat jij je alleen hoeft te richten op het uitvoeren van jouw vak met de vetste zzp elektromonteur-opdrachten

Wij bieden jou de unieke kans om in diverse (technische) keukens binnen te kijken waardoor je kunt groeien als zzp-elektromonteur, maar ook als mens. Je komt in een warm bad terecht: een hechte club techneuten die onderlinge communicatie belangrijk vindt.

ZZP-Elektromonteur vacatures

Ben jij een ervaren elektromonteur en toe aan een nieuwe stap? Bekijk dan onze zzp-elektromonteur opdrachten en maak je interesse kenbaar!

WAT DOET EEN ZZP-ELEKTROMONTEUR IN DE PROCESINDUSTRIE?

Als zzp-elektromonteur in de procesindustrie speel je een cruciale rol in het hart van productieomgevingen, waar je verantwoordelijk bent voor een breed scala aan elektrische taken. Je expertise omvat het installeren, onderhouden, repareren, en testen van productiemachines, waardoor je zorgt voor hun optimale werking. Jouw technisch inzicht stelt je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband efficiënt te werken, essentieel voor het snel oplossen van problemen en het waarborgen van de continuïteit van productieprocessen.

Je werk is gevarieerd en uitdagend; het ene moment ben je bezig met het diagnosticeren en oplossen van storingen, het volgende moment installeer of repareer je machines en systemen. Je takenpakket omvat ook het testen en controleren van elektrische systemen om te verzekeren dat deze voldoen aan alle veiligheids- en efficiëntienormen. Met projecten beschikbaar in zowel dagdiensten als ploegendiensten, bieden we je de flexibiliteit om te kiezen voor zzp-elektromonteur opdrachten die het beste bij jouw voorkeuren passen. Laat je gegevens achter en vind de opdracht die jou de afwisseling en uitdaging biedt waar je naar zoekt. Elk project biedt je de kans om je vaardigheden toe te passen en te groeien in je vak als zzp-elektromonteur binnen de procesindustrie.

ZZP ELEKTROMONTEUR WORDEN BIJ SPECIAL OPS

Wat moet je in je mars hebben?

Zzp-elektromonteur bij Special Ops word je niet zomaar, hier gaat een strenge selectieprocedure aan vooraf. Dit doen wij om er zeker van te zijn dat de technische opdrachten worden vervuld door zzp-elektromonteurs waar onze opdrachtgevers net zo van onder de indruk zijn als wij. Wanneer je zzp-elektromonteur vacatures van Special Ops gaat vervullen, verwachten wij dat jij het volgende minimaal in je mars hebt.

● Ervaren en energiek en je hebt minimaal 5 jaar gewerkt in een productieomgeving
● Bekwaam, integer, communicatief, ambitieus en hulpvaardig
● Je gaat altijd oplossingsgericht te werk
● Je blijft goed communiceren en samenwerken onder stress. Je bent het visitekaartje van team Special Ops
● Je bezit de kracht om door te gaan wanneer anderen afhaken. Angst en twijfel kent een Special Op niet
● Je verkiest kwaliteit boven kwantiteit
● Je bent in het bezit van een rijbewijs B
● Je kunt overwinnen tijdens de grootst mogelijke uitdagingen onder de zwaarste omstandigheden

Meer weten over onze zzp elektromonteur vacatures?

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze zzp-elektromonteur vacatures? Stuur dan een e-mail naar bvos@specialops.nl of solliciteer hiernaast en we nodigen je uit voor een kennismaking zodat je kunt ervaren wat het team Special Ops voor jou kan betekenen. Mocht je voorkeur niet uitgaan naar elektrotechniek maar naar een ander monteur-specialisme? Dan horen we dat ook graag!

* Dit veld is verplicht.

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

MEER WETEN OVER ZZP-MONTEUR ZIJN BIJ SPECIAL OPS?

Wil jij graag ons team joinen maar eerst even snel weten wat wij jou beloven als zzp-elektromonteur? Wij van Special Ops bieden jou ten alle tijde een snelle betaling. Onze tarieven voor zzp-monteurs zijn uitstekend. Het tarief hangt uiteraard wel af van jouw ervaring en zal daarop afgestemd worden. Bij ons kun je zowel komen werken voor korte, maar ook lange opdrachten. Wij zorgen ervoor dat jij de juiste plek blijft vinden door opeenvolgende opdrachten aan te bieden. Daarnaast komt jouw administratie terecht op één centrale plek en krijg jij je eigen persoonlijke contactpersoon. Met onze jarenlange ervaring in de procesindustrie kun je ervan uitgaan dat wij je zullen blijven uitdagen met de leukste opdrachten!

HOE WERKT DAT NOU ALS ZZP-ELEKTROMONTEUR BIJ SPECIAL OPS?

Bepaal ik zelf de uren die ik werk?

Je geeft je wensen aan als zzp-elektromonteur en dan gaan we kijken of dit inpasbaar is bij de klant en/of er leuke uitdagende zzp-opdrachten binnen jouw expertise beschikbaar zijn. In de basis werken we 40 uur per week en geef je aan welke ploeg je wilt (dagdienst, 2-ploegen, 3-ploegen, 4-ploegen of 5 ploegen).

Hoe vind ik opdrachten als zzp-elektromonteur bij Special Ops?

Deels via onze website en zo nu en dan verschijnt er een oproep op LinkedIn. Maar je bent het snelste, door onze planner (Bart Vos - bvos@specialops.nl / 06 13 62 60 33) te bellen of te appen en te vragen naar de beschikbare zzp-opdrachten.

Hoe wordt het uurtarief voor mijn werk als zzp-elektromonteur bepaald?


Als zzp-elektromonteur geef je een gewenst uurtarief af aan de planner en wij geven vervolgens aan of we hiermee akkoord zijn of niet. Het uurtarief moet ten allen tijde marktconform zijn.

Zorgt Special Ops ervoor dat ik altijd werk binnen mijn vakgebied heb?

We doen uiteraard ons uiterste best voor je op de momenten dat je geen opdracht hebt. Als je een opdracht hebt, dan zit er een kop en staart aan en ben je fulltime aan het werk.

Welke certificaten en verzekeringen heb ik nodig als zzp-elektromonteur bij Special Ops?

Een bewijs van inschrijving van de KVK (mag niet ouder zijn dan drie maanden), verzekeringspolis, banknummer, NEN3140, VCA en een geldig ID of paspoort.