zzp allround monteur bij Special Ops

De rol van technisch personeel is constant aan het veranderen dankzij de 4e industriële revolutie waar we ons nu in bevinden. Dat de wereld van techniek meer dan ooit in beweging is merk jij als allround zzp-monteur als geen ander. Zo is jouw rol aan het veranderen en dus ook de eisen die aan jou en jouw werk als zzp-monteur worden gesteld. Er wordt dagelijks een beroep op jouw mobiliteit, efficiency en aanpassingsvermogen gedaan. Wij van Special Ops zijn dan ook op zoek naar een 'special breed' van specialisten; de beste zzp-allround monteurs met een echte doenersmentaliteit en passie.

Niet alleen wij, maar ook onze opdrachtgevers zijn op zoek naar allround monteur zzp'ers die bereid zijn om dat stapje extra te zetten. Zij die altijd de lat net even wat hoger willen leggen. Deze allround monteurs voeren graag opdrachten uit die complex en uitdagend zijn, opdrachten waarbij je ingezet wordt wanneer het er echt op aankomt. Ze zijn op zoek naar experts die het probleem niet alleen snel komen fixen, maar ook met de verwachte kwaliteit.

Wij van Special Ops zijn specialist in de technische branche en daarom kunnen wij jou beloven dat wij altijd de gaafste (technische) opdrachten bij verschillende opdrachtgevers in de procesindustrie beschikbaar hebben. Wanneer je bij Special Ops een allround zzp-monteur baan komt vervullen kun je denken aan opdrachten in de verpakkingsindustrie, voedingsmiddelenindustrie, plastic- en kartonproducenten. Tijdens jouw allround zzp-opdrachten zul je veel gaan leren, zodat jij steeds uitdagendere opdrachten kunt gaan vervullen!

ZZP-Allround Monteur vacatures

Ben je een ervaren allround monteur en toe aan een nieuwe stap? Bekijk dan onze allround monteur zzp-opdrachten en maak je interesse kenbaar! 
zzp storingsmonteur

werken als allround zzp monteur

Een allround monteur is de echte "spin in het web" bij onze opdrachtgevers. Zo kun je ingezet worden op alles wat te maken heeft met repareren, installeren en onderhouden van machines en installaties. Eigenlijk ben jij de echte held die alle technische problemen weet op te sporen en op te lossen. Zo zul jij de ene keer bezig zijn met preventief onderhoud en de andere keer met correctief onderhoud en natuurlijk met nog veel meer. 

Zo word jij als allround zzp-monteur het eerste aanspreekpunt voor alles wanneer er een technisch mankement is. Loopt een of meerdere van de diverse machines niet lekker? Dan word jij geroepen. Met jouw expertise als allround monteur zoek jij in rap tempo uit wat het probleem is en zorg je ervoor dat het snel opgelost wordt. Of het nou met je eigen handen is of je andere monteurs moet aansturen, het probleem wordt opgelost. Elke collega zal altijd naar jou op zoek zijn, want jij bent de aangewezen persoon om complexe problemen in een handomdraai op te lossen.

Omdat het bij allround monteur zzp-opdrachten vaak gaat om hele brede werkzaamheden, gaan wij graag samen met jou zitten om te kijken welke technische vacature het best bij jou aansluit.

ZZP MONTEUR ALLROUND SPECIAL OPS

Wat moet je in je mars hebben?

Je gaat niet zomaar bij Special Ops aan de slag als zzp-allround monteur, hier gaat een selectieprocedure aan vooraf. Dit doen wij om onze opdrachtgevers ervan te verzekeren dat de technische opdrachten worden vervuld door een allround zzp-monteur waar onze opdrachtgevers net zo van onder de indruk zijn als wij. Wanneer je bij ons de vacature van zzp-allround monteur komt vervullen verwachten wij dat je het volgende minimaal in je mars hebt:

● Je bent in het bezig van een opleiding in de techniek, zoals een MBO-opleiding Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde 
● Je hebt ervaring met het onderhouden en repareren van machines en installaties, bij voorkeur in de procesindustrie 
● Je bent bekwaam, integer, communicatief, ambitieus en hulpvaardig 
● Je gaat altijd oplossingsgericht te werk 
● Je blijft goed communiceren en samenwerken onder stress. Je bent het visitekaartje van team Special Ops 
● Je bezit de kracht om door te gaan wanneer anderen afhaken. Angst en twijfel kent een Special Op niet 
● Je verkiest kwaliteit boven kwantiteit 
● Je bent in het bezit van een rijbewijs B 
● Je kunt overwinnen tijdens de grootst mogelijke uitdagingen onder de zwaarste omstandigheden

DEZE ZZP-ALLROUND MONTEURS GINGEN JE AL VOOR

Twijfel je nog om als zzp-allround monteur samen te gaan werken met Special Ops? Veel allround monteurs gingen je al voor. Zij delen graag hun ervaringen met jou.

MEER WETEN OVER ONZE ZZP-ALLROUND MONTEUR VACATURES

Hebben deze uitdagende en gave allround monteur zzp-vacatures jouw interesse gewekt? Solliciteer dan hiernaast of stuur een e-mail naar bvos@specialops.nl en we nodigen je uit voor een kennismaking zodat je kunt ervaren wat team Special Ops voor jou kan betekenen. Of jouw voorkeur als allround zzp-monteur nou uitgaat naar mechatronica, werktuigbouwkunde of elektrotechniek, wij horen graag welk pad jij gaat bewandelen!

* Dit veld is verplicht.

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

MEER WETEN over ZZP-MONTEUR zijn bij Special Ops?

Wil jij snel weten wat wij jou beloven als zzp-allround monteur om nog meer overtuigd te raken om je bij ons Special Ops team aan te sluiten? Een van de belangrijkste redenen is dat wij weten waar het om draait, en daarom betalen wij jou ten alle tijde wekelijks uit. Je kunt er hierbij vanuit gaan dat we werken met tarieven die meer dan uitstekend zijn voor jouw werk als allround monteur. Of je nou op zoek bent naar een langere of kortere opdracht, wij hebben alle smaken voor jou. Door jou constant technisch uitdagende opdrachten aan te bieden, hoef je zelf niet op zoek te gaan en beweeg je altijd van de ene uitdaging naar de volgende. Je krijgt bij Special Ops je eigen contactpersoon en jouw administratie wordt op een centrale plek ingeregeld waar jij altijd inzage in hebt. Met onze jarenlange ervaring in de procesindustrie kun je ervan uitgaan dat wij je zullen blijven challengen met de leukste allround monteur zzp-opdrachten!

HOE WERKT DAT NOU ALS ZZP-allround monteur BIJ SPECIAL OPS?

Bepaal ik zelf de uren die ik werk?

Je geeft je wensen aan als allround zzp-monteur en dan gaan we kijken of dit inpasbaar is bij de klant en/of er leuke uitdagende zzp-opdrachten binnen jouw expertise beschikbaar zijn. In de basis werken we 40 uur per week en geef je aan welke ploeg je wilt (dagdienst, 2-ploegen, 3-ploegen, 4-ploegen of 5-ploegen).

Hoe vind ik opdrachten als zzp-allround monteur bij Special Ops?

Deels via onze website en zo nu en dan verschijnt er een oproep op LinkedIn. Maar je bent het snelste, door onze planner (Bart Vos - bvos@specialops.nl / 06 13 62 60 33) te bellen of te appen en te vragen naar de beschikbare zzp-opdrachten.

Hoe wordt het uurtarief voor mijn werk als zzp-allround monteur bepaald?

Als zzp-allround monteur geef je een gewenst uurtarief af aan de planner en wij geven vervolgens aan of we hiermee akkoord zijn of niet. Het uurtarief moet te allen tijde marktconform zijn.

Zorgt Special Ops ervoor dat ik altijd werk binnen mijn vakgebied heb?

We doen uiteraard ons uiterste best voor je op de momenten dat je geen opdracht hebt. Als je een opdracht hebt, dan zit er een kop en staart aan en ben je fulltime aan het werk.

Welke certificaten en verzekeringen heb ik nodig als zzp-allround monteur bij Special Ops?

Een bewijs van inschrijving van de KVK (mag niet ouder zijn dan drie maanden), verzekeringspolis, banknummer, NEN3140, VCA en een geldig ID of paspoort.


ZZP-monteurs

Ben jij een monteur en wil je liever voor jezelf werken in plaats van in loondienst? Dan zijn onze vacatures precies wat je zoekt! Join het team van Special Ops en bevind je tussen echte vakspecialisten die elke dag vol passie werken aan uitdagende opdrachten voor verschillende opdrachtgevers. Wij van Special Ops vinden voor jou de juiste plek, constant weer!

ZZP-Onderhoudsmonteur

Als jij gaat werken als zzp-onderhoudsmonteur bij Special Ops zal je ingezet worden voor het plegen van (preventief) mechanisch en elektrotechnisch onderhoud.

Daarnaast is het mogelijk dat je als zzp-onderhoudsmonteur mee gaat denken over het opzetten van onderhoudsplannen.

ZZP-Storingsmonteur

Wanneer je als zzp-storingsmonteur bij Specials Ops aan de slag gaat, is geen storing voor jou te moeilijk. Hoe uitdagender de storingen aan de machines zijn, hoe leuker jij het vindt!

Of de machines of lijnen nu mechanische, pneumatische, hydraulische of elektrische storingen hebben, jij zorgt ervoor dat deze snel en effectief worden opgelost.

ZZP-Elektromonteur

Een zzp-elektromonteur is iemand die zich bezighoudt met elektrische werkzaamheden aan productiemachines. Het veelzijdige takenpakket van een zelfstandige elektromonteur bestaat uit het installeren, onderhouden, repareren en testen van deze machines.

Als zzp-elektromonteur beschik je ook over een goed technisch inzicht en kun je zowel werken in teamverband als zelfstandig.