Werken als special ops zzp-monteur?

Accept this challenge

Ben jij een top zzp-monteur die zowel elektrisch als mechanisch goed is onderlegd? En ben jij een versterking voor elke technische dienst in de procesindustrie? Dan kan jij hele uitdagende opdrachten gaan uitvoeren via ons. Dit kunnen opdrachten zijn zoals groot onderhoud, procesombouw of calamiteitenherstel. Wij noemen dat Special Operations of in het kort Special Ops. Ready for your specialized tech mission? Bekijk dan snel welke opdrachten wij in jouw regio beschikbaar hebben! 


Geen interessante opdracht gevonden? Laat hier je gegevens achter en we nemen contact op met je bij een passende opdracht.

Vind je opdracht
{{ItemsCount}} vacatures reset

Geen passende opdracht gevonden?

MAKE SOME NOISE

De zoektocht naar die ‘special breed’ is een uitdaging, maar gelukkig zijn ook wij hiervoor speciaal opgeleid. Wij staan dag en nacht klaar om toptechnici, geselecteerd op hun expertise, ervaring én capaciteit aan het werk te zetten. Wij willen altijd het beste uit onszelf halen en ambiëren dat ook voor jou. Geen passende zzp-opdracht kunnen vinden? Schrijf je dan hier in of neem contact op!