Tom

  • Naam: Tom
  • Functie: Storingsmonteur
  • Special op sinds: 2015

Tom heeft na een jarenlang succesvol dienstverband bij Special Ops de interne transfer naar Orcatech gemaakt. In deze blog vertelt hij mij meer over zijn tijd bij Special Ops en deelt hij meer over de stap die hij heeft gemaakt.

Hoelang ben je bij Special Ops werkzaam geweest?
“Ik ben ongeveer zeven jaar werkzaam geweest als storingsmonteur bij Special Ops. Het concept van Special Ops houdt in dat je van opdracht naar opdracht gaat. Doordat de opdrachtgevers tevreden over mij waren heb ik ook wat langere opdrachten gedaan. De opdrachtgever waar ik het meest heb geleerd was bij Mead Johnson Nijmegen B.V. Ik heb daar verschillende functies bekleed en veel uitdagende storingen mogen oplossen.”

Heb je jezelf kunnen ontwikkelen gedurende de afgelopen jaren?
“Jazeker, ik heb meerdere cursussen mogen volgen, zoals PLC, Analytisch Storingzoeken, NEN3140 VP en Personal Coaching. Bij Special Ops is het altijd mogelijk om een opleiding of cursus te volgen.”

Wat heeft ervoor gezorgd dat je zoveel jaren bij Special Ops bent gebleven?
“De combinatie van goede voorwaarden en een prettige werkomgeving. Ze organiseren leuke uitjes, recent zijn we nog met het hele team naar Guus Meeuwis geweest. Daarnaast is altijd alles goed geregeld. Het is erg leuk werk.”

Wat spreekt je aan in het van opdracht naar opdracht gaan?
“Als je voor een langere periode bij een opdrachtgever werkt, dan werk je op een gegeven moment op de automatische piloot. Ik wil constant uitgedaagd worden en mezelf blijven ontwikkelen, dus dan is het erg fijn om de mogelijkheid te hebben om weer een nieuwe uitdaging aan te gaan bij een andere opdrachtgever.”

Je maakt de overstap van Special Ops naar Orcatech. Welke functie ga je bekleden?
“Ik word hoofd Technische Dienst waarbij ik ook leiding ga geven aan een team. Ik was al ruim twintig jaar storingsmonteur en ik wilde graag een stap maken. Toen ik dit aangaf, kreeg ik een paar dagen later te horen dat deze mogelijkheid er voor mij was. Ik ben blij dat ik deze kans krijg.”

En hoe is het contact met Orcatech tot nu toe?
“Het voelt als een warm bad. Ze zijn erg vriendelijk en behulpzaam. En ze hebben ook nog eens heerlijke koffie.”

Wat kunnen we voor jou betekenen?

make some noise

De zoektocht naar die ‘special breed’ is een uitdaging, maar gelukkig zijn ook wij hiervoor speciaal opgeleid. Wij staan dag en nacht klaar om toptechnici, geselecteerd op hun expertise, ervaring én capaciteit aan het werk te zetten. Wij willen altijd het beste uit onszelf halen en ambiëren dat ook voor jou. Wat kunnen we voor jou betekenen?