Robert

  • Naam: Robert
  • Functie: Allround Monteur
  • Woonplaats: Helvoirt
  • Special op sinds: december 2019

Robert is als allround monteur werkzaam bij Special Ops. Als hij in drie woorden moet samenvatten hoe hij het werken bij deze hechte club ervaart, geeft hij als antwoord: spannend, uitdagend en sociaal. Wil je weten waarom hij dit antwoord geeft? Lees dan snel al zijn ervaringen bij Special Ops.

"Sinds december 2019 ben ik werkzaam bij Special Ops. Na vijf jaar werkzaam te zijn geweest bij mijn vorige werkgever was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Toen heb ik bij Special Ops gesolliciteerd en ben ik aangenomen als allround monteur. Daar heb ik tot nu toe nooit spijt van gehad. Het concept dat je van project naar project gaat, sprak me erg aan omdat je zo iedere keer weer iets nieuws kunt leren. Daarnaast sprak me de leaseauto ook erg aan.

Ik ben nu werkzaam bij de opdrachtgever Nedal Aluminium. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en verkopen van aluminium profielen en masten. Veel van wat wij produceren, wordt geëxporteerd naar Duitsland. Ik heb het hier goed naar mijn zin. Ik vind de werksfeer prettig en ik heb hier fijne collega’s. Mijn werkdag is de ene keer heel hectisch waarbij ik van hot naar her ren, maar er zitten ook rustigere dagen tussen. Het ligt er heel erg aan wat de dag brengt. Mijn ochtenddienst begint om 07:00 uur en dan kan het best wel eens voorkomen dat je om 06:30 uur al veel gebeld wordt met storingen, maar het kan ook zo zijn dat ik om 07:00 uur de dag rustig kan starten met een kopje koffie.

Nadat ik een week ochtenddienst heb gehad, heb ik een week nachtdienst en vervolgens een week middagdienst waar aansluitend een weekenddienst aan vastzit. Dan werk je 19 uur lang in het weekend en dan heb je daarna een hele week vrij. Momenteel zijn we met vier storingsmonteurs. Voor iedere dienst heb je natuurlijk een monteur nodig die storingen kan oplossen. Daarnaast hebben we monteurs die zich non-stop bezighouden met het onderhoud. Wij geven aan de onderhoudsmonteurs door welke problemen en storingen zijn ontstaan en zij gaan hier vervolgens mee aan de slag om er een blijvende oplossing voor te bedenken.

Het concept dat je van project naar project gaat, spreekt me erg aanMomenteel volg ik een cursus PLC-besturingstechniek. Dat is ook de richting die ik op wil gaan. Dat is het vak wat ik tijdens mijn opleiding erg leuk vond, maar in de praktijk nooit heb kunnen gebruiken. Dat wordt namelijk vaak uitbesteed of gedaan door iemand met een hbo-opleiding Industriële Automatisering. De eerste twee lessen die ik nu heb gevolgd waren voor mij een ophelderingscursus. Ik wil me de komende tijd echt meer gaan verdiepen in de PLC-technieken.

Mijn contactpersoon Britt Luijten van Special Ops komt regelmatig langs op het werk. Daarbuiten heb ik contact met Britt zodra het nodig is. Dat vind ik prettig. Special Ops is een hele sociale groep. Door de coronacrisis heb ik daar natuurlijk nog minder van kunnen proeven, maar ik hoop hier zeker in de toekomst nog veel van mee te maken. Ik ben ook iemand die zegt geen nieuws is goed nieuws. Voor de toekomst lijkt het me leuk om te gaan werken bij A-merken, zoals Heineken of Coca-cola. Ik ben benieuwd hoe het er daar in werkelijkheid aan toe gaat.”

Wat kunnen we voor jou betekenen?

make some noise

De zoektocht naar die ‘special breed’ is een uitdaging, maar gelukkig zijn ook wij hiervoor speciaal opgeleid. Wij staan dag en nacht klaar om toptechnici, geselecteerd op hun expertise, ervaring én capaciteit aan het werk te zetten. Wij willen altijd het beste uit onszelf halen en ambiëren dat ook voor jou. Wat kunnen we voor jou betekenen?