Manfred

  • Naam: Manfred
  • Functie: Allround Monteur
  • Woonplaats: Almkerk
  • Special op sinds: 2017

Manfred is hét gezicht van Special Ops. Maar naast onwijs goed op de foto staan, is hij ook nog eens een top monteur. Sinds 2017 is hij een special weapon. In dit interview vertelt hij meer over zijn ervaringen.

Waarin verschilt het werken voor verschillende opdrachtgevers t.o.v. een vaste job?
“In februari 2017 ben ik begonnen bij Special Ops. Daarvoor heb ik 25 jaar bij een staalfabriek gewerkt. Ik werkte daar met een vaste club mensen op dezelfde werkplek. Dit beviel me goed, maar toen kwam Special Ops op mijn pad en daar ben ik voor gegaan. Het grootste verschil is de afwisseling. Je komt telkens in een nieuwe omgeving terecht en je bent altijd bezig met nieuwe dingen. Stilstaan zit er absoluut niet in. Je blijft constant nieuwe dingen leren en je gaat niet werken op de automatische piloot, iets wat soms wel kan gebeuren als je bijvoorbeeld al tien jaar lang op dezelfde plek zit.”

Wat is de gaafste opdracht die je tot nu toe hebt gedaan?
“Toen ik net een half jaar in dienst was bij Special Ops heb ik bij Amazon Liquavista (een high-tech ontwikkelingsbedrijf van Amazon) gewerkt. Dit is een van mijn leukste opdrachten geweest. Daar was je operator en eerstelijns onderhoudsmonteur in een. De werkzaamheden waren helemaal nieuw voor mij en dat interesseerde mij heel erg.”

Wat is volgens jou een typische Special Ops?
“Je komt tijdens de opdrachten met veel verschillende mensen in contact, dus het is belangrijk dat je als Special Op communicatief vaardig bent en een goed inlevingsvermogen hebt. Je moet een bepaalde denkwijze hebben, een flexibele opstelling kunnen innemen en leergierig zijn. Ook is het belangrijk dat je openstaat voor nieuwe omstandigheden en niet bang bent om dingen aan te pakken. Daarnaast is het van belang dat je in een team kan werken, maar ook individueel goed uit de voeten kan.”

Waarom zou je andere technici adviseren te kiezen voor Special Ops i.p.v. een vaste job?
“De afwisseling in zowel de werkplek als de opdrachtgevers is prettig en uitdagend. Het salaris is erg goed. Aan het einde van een opdracht krijg ik met regelmaat de vraag vanuit opdrachtgevers of ik vast in dienst wil komen, maar zij kunnen niet tippen aan mijn huidige salaris bij Special Ops. Daarnaast zijn er binnen het bedrijf veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Zo ben ik zelf hoofdzakelijk gespecialiseerd in het mechanische gedeelte, maar heb ik de afgelopen jaren ook het elektrische gedeelte onder de knie gekregen door middel van cursussen, zoals elektrisch schakelen en storingzoeken in elektrotechnische installaties. Ook heb ik de opleiding Elektro Technicus gevolgd. Tot slot zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden ook nog eens dik in orde, zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om een leaseauto te rijden.”

Heb je nog bepaalde opdrachtgevers waar je graag voor zou willen werken?
“Ik zou graag opdrachten willen uitvoeren bij techbedrijven die erg toekomstgericht zijn, zoals ASML.”

Wat vind je van het Special Ops kantoorteam?
“De lijnen zijn kort en de communicatie is duidelijk. Dat is alles wat ik nodig heb.”

Wat vind je van de naamswijziging? Positieve reacties ontvangen?
“Ik heb alleen maar positieve reacties gekregen. Een beetje gek om over mezelf te zeggen, maar ik ben natuurlijk het gezicht van Special Ops. Mijn gezicht wordt gebruikt op diverse reclame-uitingen, op de website en in de lanceringsvideo. Ik vond het ontzettend leuk om hieraan mee te werken. Ze hebben de juiste tijd uitgekozen om het nieuwe merk te lanceren. Nu is het tijd om er groots mee naar buiten te treden, zodat iedereen weet wat voor een gave club Special Ops is.”

join special ops Uitdagende zzp-opdrachten in de techniek
  • Je krijgt wekelijks uitbetaald
  • We werken met een reverse billing system
  • Marktconform tarief 
  • We nemen de acquisitie uit handen 

Wat kunnen we voor jou betekenen?

make some noise

De zoektocht naar die ‘special breed’ is een uitdaging, maar gelukkig zijn ook wij hiervoor speciaal opgeleid. Wij staan dag en nacht klaar om toptechnici, geselecteerd op hun expertise, ervaring én capaciteit aan het werk te zetten. Wij willen altijd het beste uit onszelf halen en ambiëren dat ook voor jou. Wat kunnen we voor jou betekenen?