Leon

  • Naam: Leon
  • Functie: Allround Monteur
  • Woonplaats: Roosendaal
  • Special op sinds: 2021

Leon (52) werkt met veel plezier als Onderhouds- en Storingsmonteur bij Special Ops. In deze blog deelt hij zijn ervaringen.

Bij mijn vorige baan werkte ik heel prettig samen met twee Special Ops monteurs. Toen een van de monteurs aan mij de vraag stelde of ik ook interesse had om bij Special Ops te gaan werken klonk dat heel interessant. Hij heeft mij toen in contact gebracht met Bart Vos (Recruiter bij Special Ops). Het concept sprak mij meteen aan, omdat ik houd van afwisseling. Dat houdt mij namelijk scherp en bovendien vind ik het fijn om regelmatig van werkplek te wisselen. Dus toen heb ik de challenge accepted en ben ik een Special Op geworden. Het werk was mij bekend, omdat ik al tien jaar soortgelijk werk had gedaan. Daarnaast past het van opdracht naar opdracht gaan, perfect in mijn straatje. Ik heb het dan ook heel goed naar mijn zin.

De eerste opdracht die ik heb uitgevoerd was bij een bedrijf in logistiek en transport. Het was leuk dat ik daar samen in een ploeg werkte met een andere monteur van Special Ops, Daryn Bruinsma. Onze taak was om ervoor te zorgen dat alle machines goed bleven doordraaien. Vervolgens heb ik een opdracht uitgevoerd in de voedingsmiddelenindustrie. Dit was een opdracht in dagdienst waarbij ik verantwoordelijk was voor het ondersteunen van de productie en het oplossen van storingen.

Ik ben voornamelijk gespecialiseerd in het oplossen van mechanische, pneumatische en hydraulische storingen. Ook kan ik redelijk mijn weg vinden in het elektrische gedeelte. Momenteel ben ik bezig met een cursus elektrisch schakelen. Deze hoop ik in maart met succes af te ronden. Ik wil mezelf graag constant blijven ontwikkelen door diverse cursussen en trainingen te blijven volgen. Bij Special Ops vinden ze het belangrijk dat hun vakspecialisten zich blijven ontwikkelen en ze ondersteunen mij hier dan ook graag bij.

Concluderend ben ik dus zeker blij met mijn overstap naar Special Ops. Ik heb goed contact met mijn contactpersoon van Special Ops en ik kan altijd bij haar terecht met al mijn vragen. Ik vind het belangrijk dat de mensen van Special Ops heel familiair aanvoelen. Ik ben zelf binnengekomen als referral en heb intussen zelf ook al meerdere referrals aangedragen. Ik ben zelfs winnaar geworden van ons interne referralprogramma The Hunt. Als prijs heb ik een barbecue mogen ontvangen en mag ik gaan karten en uiteten met vrienden. Het is voor mij niet moeilijk om mensen te overtuigen om bij deze club te komen werken, omdat ik zelf heb ervaren dat het allemaal goed geregeld is. Het salaris is goed, je krijgt een leaseauto, ze bieden andere leuke extra's en je hebt afwisselend werk. Mocht een opdrachtgever niet bevallen dan wordt er oprecht naar je geluisterd en wordt er naar een andere opdrachtgever gezocht. Het is natuurlijk super belangrijk dat het klikt met de omgeving en de mensen waar je werkt. Tot nu toe heb ik nog geen opdrachtgever gehad waarbij ik mezelf niet prettig heb gevoeld.


Wat kunnen we voor jou betekenen?

make some noise

De zoektocht naar die ‘special breed’ is een uitdaging, maar gelukkig zijn ook wij hiervoor speciaal opgeleid. Wij staan dag en nacht klaar om toptechnici, geselecteerd op hun expertise, ervaring én capaciteit aan het werk te zetten. Wij willen altijd het beste uit onszelf halen en ambiëren dat ook voor jou. Wat kunnen we voor jou betekenen?