Introducing special op

Jimmy

  • Naam: Jimmy
  • Functie: Allround Monteur
  • Woonplaats: Arnhem
  • Special op sinds: 2015

Jimmy (54) is geboren en getogen in Arnhem. In zijn vrije tijd is hij een fanatiek bowler, waarbij hij ook deelneemt aan competities. Als hij niet op de bowlingbaan is, luistert hij graag muziek of kijkt hij een goede film. Deze maand is hij alweer 5 jaar in dienst bij Special Ops.

"Voordat ik in contact kwam met Special Ops ben ik werkzaam geweest bij NXP Semiconductors Netherlands in Nijmegen. Daar ben ik 28 jaar werkzaam geweest met een onderbreking van een half jaar omdat er een reorganisatie plaatsvond. Gedurende deze onderbreking ben ik op projectbasis via een organisatie waarmee ik bekend was via NXP werkzaam geweest in Zuid-Frankrijk. Daar moesten diverse machines ontmanteld worden, machines waar ik in Nederland al ervaring mee had. Na mijn avontuur in Frankrijk werd ik teruggevraagd bij NXP, maar na drie jaar kwam er opnieuw een reorganisatie en toen heb ik besloten dat ik niet meer voor een en dezelfde werkgever wil werken. Het project in Frankrijk heeft mijn ogen geopend en me laten inzien dat het wel heel gaaf is om op projectbasis te werken. Ik was op zoek naar meer variatie en klaar voor een nieuwe uitdaging. 

Ik was op zoek naar meer variatie en klaar voor een nieuwe uitdaging.

Ik heb contact opgenomen met Special Ops en binnen twee weken was alles geregeld. Ik werd gelijk voor de haaien gegooid. Mijn allereerste opdrachtgever was Helvoet in Tilburg. Dat was een testcase voor zowel mij als Special Ops om te kijken of het aan beide kanten zou bevallen. Het project verliep goed, maar de slechte verbinding tussen Tilburg en Arnhem zorgde voor een lange reistijd. Special Ops is hier goed op ingesprongen en ze vonden vrij snel een opdrachtgever dichter bij huis, namelijk Mead Johnson in Nijmegen, gespecialiseerd in babyvoeding. Daar heb ik drie jaar als storingsmonteur gewerkt. Normaal gesproken duurt een project een half jaar tot één jaar, maar het beviel zo goed van beide kanten dat het uiteindelijk drie jaar is geworden. Na het project bij Mead Johson heb ik o.a. bij Kingspan in Tiel en Nabuurs in Heijen gewerkt. Sinds januari werk ik bij het aardappelverwerkingsbedrijf Rixona BV in Oostrum. Mijn contract zou eigenlijk tot juni duren, maar dit contract is inmiddels verlengd tot december. Zolang ik bij Special Ops in dienst ben, zijn de opdrachtgevers allemaal erg positief geweest. Die waardering is fijn om te ontvangen.

Ik vind het leuk dat ik via Special Ops bij veel bedrijven werkzaam kan zijn. Tot nu toe zijn alle opdrachten me goed bevallen. Het is allemaal verschillend technisch werk geweest, waardoor ik mezelf constant kan blijven ontwikkelen. Mijn algemene kennis is inmiddels erg groot waardoor ik een allrounder ben geworden. Hierdoor kan ik bij veel verschillende opdrachtgevers ingezet worden. Ook heb ik geluk gehad dat ik bij alle opdrachten leuke collega’s heb gehad. Met veel van hen heb ik nu ook nog steeds contact, ondanks dat de opdrachten al zijn afgelopen. Collega technici zijn ook vaak nieuwsgierig naar de mogelijkheden binnen Special Ops. De auto en bedrijfskleding spreekt ze erg aan. Een techneut die vroeger bij mij in het bowlingteam zat is via mij inmiddels ook werkzaam bij Special Ops. Ik vind het leuk dat dit gelukt is. Kortom, ik ben heel tevreden met mijn overstap naar Special Ops. Het bevalt me zeer goed."

Wat kunnen we voor jou betekenen?

make some noise

De zoektocht naar die ‘special breed’ is een uitdaging, maar gelukkig zijn ook wij hiervoor speciaal opgeleid. Wij staan dag en nacht klaar om toptechnici, geselecteerd op hun expertise, ervaring én capaciteit aan het werk te zetten. Wij willen altijd het beste uit onszelf halen en ambiëren dat ook voor jou. Wat kunnen we voor jou betekenen?