Jeroen

  • Naam: Jeroen
  • Functie: zzp-monteur
  • Special op sinds: 2021

Jeroen (31) werkt nu één jaar naar volle tevredenheid als zzp-monteur bij Special Ops. In deze blog vertelt hij ons alles over de samenwerking.

“Ik ben via Bart Vos in contact gekomen met Special Ops. Hij wist dat ik als zzp-monteur werkzaam was, dus hij belde mij iedere maand op met de vraag of ik nog een nieuwe opdracht nodig had. Dat heeft hij volhardend volgehouden, dus toen ik op zoek was naar een nieuwe opdracht dacht ik gelijk aan Bart. Hij had direct een breed aanbod van technische opdrachten klaarliggen waar ik uit mocht kiezen. Ik kom zelf uit Arnhem, dus ik heb voor een technische opdracht in Apeldoorn gekozen. Ik werk in de technische dienst in tweeploegendienst en dat bevalt mij erg goed. Ik wissel vroege dienst, dagdienst en late dienst met elkaar af. In de vroege en late dienst ben ik bezig met het oplossen van verschillende storingen en in de dagdienst voer ik diverse technische klussen uit. Zowel de opdrachtgever als ik zijn erg tevreden.

Ik werk drie dagen als zzp-monteur voor Special Ops. Het is super fijn dat dit mogelijk is, want dan kan ik de overige dagen mijn eigen technische opdrachten uitvoeren. Verder is het contact met Special Ops fijn en zijn de lijntjes kort. Als ik vragen heb, kan ik altijd bij ze terecht. Dat is ideaal. Ze hebben ook leuke bedrijfsuitjes. Recent zijn we bijvoorbeeld samen naar Guus Meeuwis geweest waarbij mijn partner ook mee mocht. Dat was een hele gezellige dag waarbij ik ook gelijk kon kennismaken met de andere monteurs. Ik zou andere zzp-monteurs dus ook zeker aanraden je aan te sluiten bij Special Ops. Zij hebben mooie opdrachten, je wordt echt betrokken bij de organisatie en de betalingen lopen super. Dat laatste is natuurlijk ook niet onbelangrijk. De uren kloppen altijd perfect. Ze doen wat ze moeten doen, en beloven nooit dingen die ze niet waarmaken.

Vier jaar geleden heb ik besloten om als zzp’er aan de slag te gaan. Hier heb ik tot op de dag van vandaag nooit spijt van gehad. Ik heb altijd al ondernemerschap in mij gehad. Het werken als zzp’er geeft mij een hoop vrijheid, omdat je bij opdrachtgevers naar mijn mening meer als persoon dan als nummer wordt gezien. Ik heb veel meer zelf de keuze in plaats van dat er zaken aan mij worden opgelegd. En samenwerkingen zoals die met Special Ops, maken het leven van een zzp-monteur al helemaal fantastisch!"

Wil jij ook als zzp'er bij Special Ops aan de slag? Bekijk hier dan onze opdrachten , of wil je toch liever nog meer informatie lezen? Bekijk dan deze pagina

Wat kunnen we voor jou betekenen?

make some noise

De zoektocht naar die ‘special breed’ is een uitdaging, maar gelukkig zijn ook wij hiervoor speciaal opgeleid. Wij staan dag en nacht klaar om toptechnici, geselecteerd op hun expertise, ervaring én capaciteit aan het werk te zetten. Wij willen altijd het beste uit onszelf halen en ambiëren dat ook voor jou. Wat kunnen we voor jou betekenen?