In gesprek met zzp-monteur Marc

  • Naam: Marc
  • Functie: zzp-monteur

Hoe ervaart hij de samenwerking met Special Ops?

“Special Ops is persoonlijk. Als er iets is of je wilt wat vragen, staat er altijd iemand klaar om je verder te helpen. Dat maakt dat je snel kan schakelen, wat heel belangrijk is als zzp’er”

Marc woont in Zuid-Limburg en werkt met plezier op zzp-basis bij Special Ops. In dit artikel vertelt hij meer over zijn achtergrond en waarom hij heel bewust kiest voor de samenwerking met Special Ops.


Wil je jezelf voorstellen?
“Ik heb een opleiding tot motorvoertuigentechniek en elektrotechniek gevolgd. Als je deze (brede) kennis hebt, kom je heel ver in de techniek. Pneumatiek, mechanica, elektro het maakt niet uit wat, ik pak alles aan wat op mijn pad komt! Ik ben hierin gegroeid, van eenvoudig schroeven naar volledig onderhoud van diverse installaties. Ik werk op zzp-basis bij Special Ops en doe voor hen diverse opdrachten, die samenwerking is heel fijn. Via een collega ben ik destijds met Special Ops in aanraking gekomen. Zij hebben mij gebeld met de vraag of ik interesse had om af en toe een klus te gaan doen. Nu vind ik het fantastisch!”

Waarom vind je het zo fantastisch?
“Op het moment dat je als zzp’er even weinig werk hebt, heeft Special Ops altijd wel een opdracht voor je. Het is echt een belangrijke aanvulling. Soms heb je weinig werk, de structurele opdrachten die je via hen kunt uitvoeren zorgen voor zekerheid. Maar wanneer je het even druk hebt en geen ruimte hebt voor extra opdrachten hebben zij daar begrip voor. Ze snappen heel goed hoe het werkt. Door met Special Ops samen te werken heb ik de zekerheid dat zij opdrachten voor mij beschikbaar hebben wanneer ik deze zelf minder heb. En als het even niet uitkomt, zijn zij ook flexibel.”

Maar waarom specifiek Special Ops?
“De eerste klus was leuk werk, en het contact met Bart en Saskia is heel goed. Het is kleinschalig en persoonlijk. Als er iets is of je wilt wat vragen, is er altijd iemand om je te helpen. Dat maakt dat je snel kan schakelen, wat heel belangrijk is als zzp’er.
Ze zoeken ook werk dat bij je past. Als ze weten dat een bepaalde richting je erg ligt, gaan ze in die richting kijken. Ze kijken echt naar jouw wens en zoeken daar opdrachten bij.

De kleine dingen, zoals attenties met Pasen of Sinterklaas maakt het werken met Special Ops echt fijn. Ook voor de feesten tien jaar Special Ops en twintig jaar Techsharks was ik uitgenodigd. Samen met mijn vrouw en dochter had ik een kampeerplek in de buurt gereserveerd om de caravan neer te zetten. Een fantastisch feest, dat ik voor geen goud had willen missen en mijn vrouw en dochter hadden een leuk weekend op de camping. Tevens was dit een erg goed idee i.v.m. de royale hoeveelheid biertjes. Zo ben je als zzp’er echt onderdeel van het team. Je wordt overal bij betrokken. Dat is heel fijn.

Je werkt als zzp’er toch alleen en de verbinding met Special Ops maakt dat je je toch onderdeel van een team voelt. Ik ben eerder ook benaderd door een ander bureau en heb daar destijds één klusje voor gedaan. Dat voelde absoluut niet zo vertrouwd als bij Special Ops. Het is dan ook bij één klusje gebleven. De samenwerking loopt goed. Ze zorgen voor de factuur, betalen elke week netjes uit, tarieven zijn gewoon correct en bovenal is het contact en de samenwerking dus erg fijn!”

Wat kunnen we voor jou betekenen?

make some noise

De zoektocht naar die ‘special breed’ is een uitdaging, maar gelukkig zijn ook wij hiervoor speciaal opgeleid. Wij staan dag en nacht klaar om toptechnici, geselecteerd op hun expertise, ervaring én capaciteit aan het werk te zetten. Wij willen altijd het beste uit onszelf halen en ambiëren dat ook voor jou. Wat kunnen we voor jou betekenen?