In gesprek met zzp-monteur Ahmet

  • Naam: Ahmet
  • Functie: zzp-monteur

Ahmet werkt al een tijdje voor Special Ops als zzp-storingsmonteur. Hij heeft het zo naar zijn zin dat hij zich niet alleen voor de volle 100% inzet bij de opdrachtgevers, maar ook ambassadeur is voor het werken als zzp-monteur voor Special Ops. We gingen in gesprek met Ahmet over het werken voor Special Ops. In onderstaand interview deelt hij zijn ervaringen.

Hoe ben je bij Specials Ops terechtgekomen en waarom heb je voor Special Ops gekozen?

“Ik werkte eerst bij een andere organisatie. Als ik bij een bedrijf werk, zorg ik dat ik daar zo lang mogelijk werk, maar na vier jaar wilde ik toch iets anders. De organisatie kwam telkens de gemaakte afspraken niet na en dat begon te wringen. Via een oud-klasgenoot kwam ik in contact met Bart Vos van Special Ops. Mijn vriend was laaiend enthousiast over Special Ops. Het gesprek dat ik vervolgens met Bart had voelde net alsof ik met een vriend in gesprek zat. Dat zorgde ervoor dat ik graag voor hen aan de slag ging. Ik werk nu acht maanden voor Special Ops en zij nemen zaken serieus en er wordt meteen aan gewerkt op het moment dat ik iets aangeef. Daarnaast gebeuren de betalingen wekelijks, wat heel fijn is. Normaal gezien werk je een maand, maak je je factuur en word je pas een maand later betaald. Dat is soms een gepuzzel als zzp’er.”

Kan je omschrijven wat je zoal doet?

“Kort door de bocht: ik los de problemen op van machines in de productie. Ook houd ik mij bezig met preventief-onderhoud. Daarnaast denk ik graag zelf na over verbeteringen. Wat maakt het productieproces beter of sneller? Het is iedere keer een andere uitdaging. Je kunt duizend keer een ander probleem hebben met dezelfde machine. Het is fijn dat je niet altijd weet wat je kunt verwachten. Ik verbeter mijzelf ook steeds opnieuw. In het begin duurde het tien minuten voordat ik een makkelijke storing vond en nu duurt dit nog vijf minuten. Je kunt jezelf continu verbeteren en dat maakt het zo gaaf!”

Waarom raad jij Special Ops bij andere zzp’ers aan?

“Ik doe mijn werk graag zo goed als mogelijk, want jouw werkgever of opdrachtgever betaalt je er immers voor. Dat is hoe ik er tegenaan kijk, maar veel mensen staan er niet zo in. Je moet er mijns inziens altijd 200% voor gaan. Bij Special Ops gaan ze er ook altijd met 200% voor. Daarom heb ik meerdere zzp-monteurs aangedragen bij Special Ops. Dat heb ik gedaan uit loyaliteit. Special Ops heeft iets goeds voor mij gedaan en ik doe graag iets terug. Zo is iedereen content!”

Hoe ervaar je het werken met meerdere Special Ops monteurs op een opdracht?

“Heel fijn! Als je met zzp'ers van verschillende firma’s gaat samenwerken voel ik altijd wat concurrentie. Dit ervaar je minder als je samen onder dezelfde vleugel werkt, dan is er geen concurrentie meer en helpen we elkaar!”

Is er nog iets wat je wilt delen?
“Ik wil graag aangeven dat bij Special Ops hele toffe mensen werken en zij altijd eerlijk zijn. Als er iets is, wordt er meteen aan gewerkt. Gewoon super mensen! Ik denk zelfs, ook al zou ik elders meer betaald krijgen, ik voor Special Ops blijf werken. Om de loyaliteit en de sfeer. Dan is geld niet het belangrijkste!”

Wat kunnen we voor jou betekenen?

make some noise

De zoektocht naar die ‘special breed’ is een uitdaging, maar gelukkig zijn ook wij hiervoor speciaal opgeleid. Wij staan dag en nacht klaar om toptechnici, geselecteerd op hun expertise, ervaring én capaciteit aan het werk te zetten. Wij willen altijd het beste uit onszelf halen en ambiëren dat ook voor jou. Wat kunnen we voor jou betekenen?