Daryn

  • Naam: Daryn
  • Functie: zzp monteur
  • Woonplaats: Baarle Nassau
  • Special op sinds: 2020

Eind 2020 kwam Daryn in dienst bij Special Ops. In juli 2022 maakte hij de switch van monteur in vaste dienst naar zzp-monteur. Ondanks dat hij nu een zzp-monteur is, heeft hij nog steeds een goede band met Special Ops. Zo speciaal dat hij zelfs een tatoeage van Special Ops op zijn lijf heeft laten vereeuwigen. In deze blog vertelt hij ons alles over het ontstaan van deze speciale band, de werkzaamheden en natuurlijk vertelt hij meer over zijn tatoeage.

Hoe ben je met Special Ops in contact gekomen?
“Via een andere Special Ops monteur. Wij werkten bij dezelfde klant en we merkten na een aantal klussen samen dat we twee handen op een buik zijn. Hij vertelde mij meer over Special Ops en dat klonk erg interessant, dus zodoende is het balletje gaan rollen en ben ik een keer een kop koffie gaan drinken.”

Hoe vond je de sollicitatiegesprekken? Hoe was het voortraject?
“Ik had een aantal fijne gesprekken met Saskia Daemen (Directeur, Special Ops) en haar team. Zij hebben mij super goed begeleid in het gehele voortraject. Daardoor ben ik gekomen waar ik nu sta. Daar ben ik Saskia eeuwig dankbaar voor.”

Wat sprak je aan in Special Ops?
“Het sprak me aan hoe goed alles geregeld is. Daarnaast sprak me de inspraak die je hebt als werknemer aan. Bij vorige werkgevers was ik dat niet gewend. Bij Special Ops mag je jouw eigen inbreng leveren in verschillende opdrachten en dat is iets heel speciaals. Je kunt opdrachten naar je toe halen en dat is iets wat ik altijd graag heb willen doen.”

Vind je het uitdagend om van opdracht naar opdracht te gaan?
“Jazeker! In hoe meer keukens ik kan kijken, hoe beter. Op deze manier kan ik veel kennis op doen. Maar zolang ik merk dat ik nog niet ben uitgeleerd bij een opdrachtgever en nog verschillende opdrachten naar me toe kan trekken dan blijf ik graag.”


"ALS ZZP-MONTEUR ben ik nog steeds onderdeel van de familie "Enkele maanden geleden ben je overgestapt van monteur in vaste dienst naar zzp-monteur, waarom?

“Het was al lang een droom van mij om als monteur een eigen bedrijf te hebben, zodat ik mijn eigen plannen kan maken. Ik durfde alleen nooit de stap te zetten. Door mijn werk bij Special Ops groeide mijn zelfvertrouwen waardoor ik deze stap durfde te zetten.”

Bevalt het goed om als zzp-monteur voor Special Ops te werken?
“Het is heerlijk. Ik krijg iedere week netjes uitbetaald en als er iets is wordt het direct geregeld. Het team van Special Ops neemt mij veel werk uit handen, omdat ik zelf niet naar technische opdrachten op zoek hoef te gaan. Eigenlijk is er vrij weinig veranderd ten opzichte van toen ik nog in loondienst werkzaam was. Ze zijn nog steeds even goed voor mij en ik maak nog steeds deel uit van deze hechte familie.”

Hoe zou je Special Ops aan anderen omschrijven?
“Als een super bedrijf met goede voorwaarden. De wensen van de monteurs staan voorop.”

Jouw band met Special Ops is zo speciaal dat je zelfs een tatoeage hebt laten zetten?
"Ja dat klopt. Ik vond het mooi om het bedrijf dat mij op een positieve manier het meest raakt in een tatoeage te verwerken. Special Ops heeft veel voor mij betekend. Dat vond ik een plek op mijn arm waard."

De tatoeage kan ook nog worden gescand toch?
"Als je de tatoeage scant dan verschijnt Sander Aarts (voormalig Special Forces en bekend van Kamp van Koningsbrugge). Hij vertelt je vervolgens meer over het werken bij Special Ops."

Zou je andere zzp-monteurs ook aanraden zich aan te sluiten bij Special Ops?
"100%. Ik ervaar de samenwerking als zeer prettig, dus als ik andere zzp'ers tegenkom dan raad ik ze ook altijd aan zich aan te sluiten bij Special Ops."

Wat zijn jouw dromen op werkgebied? En hoe denk je dat Special Ops hieraan bij kan dragen?
“Ik wil een monteur zijn met leidinggevende kwaliteiten. Ook wil ik graag diegene worden die opdrachten naar zich toetrekt en deze dan ook gaan begeleiden. Ik wil de monteur zijn die onmisbaar is en waar opdrachtgevers aan denken als ze weer een nieuw project hebben. Over vijf jaar ben ik nog steeds de techneut met vieze handen en hoop ik tegelijkertijd de monteur te zijn die onmisbaar is.”

Wil jij ook als zzp'er bij Special Ops aan de slag? Bekijk hier dan onze opdrachten, of wil je toch liever nog meer informatie lezen? Bekijk dan deze pagina!

Wat kunnen we voor jou betekenen?

make some noise

De zoektocht naar die ‘special breed’ is een uitdaging, maar gelukkig zijn ook wij hiervoor speciaal opgeleid. Wij staan dag en nacht klaar om toptechnici, geselecteerd op hun expertise, ervaring én capaciteit aan het werk te zetten. Wij willen altijd het beste uit onszelf halen en ambiëren dat ook voor jou. Wat kunnen we voor jou betekenen?