Daniel

  • Naam: Daniel
  • Functie: zzp-monteur
  • Special op sinds: 2017

Daniel werkt op ZZP-basis bij Special Ops. In deze blog vertelt hij meer over de opdrachten, de samenwerking en deelt hij met ons waarom hij andere ZZP’ers zou aanraden om zich aan te sluiten bij Special Ops.

Kun je iets meer over jezelf vertellen?
“Ik ben een ambitieus persoon die graag nieuwe dingen wil leren. Op het gebied van techniek werk ik zaken graag zelfstandig uit en vind ik het leuk om nieuwe ideeën te bedenken. In 2005 ben ik aan de slag gegaan als ZZP’er en sinds 2017 werk ik op ZZP-basis bij Special Ops.”

Hoe is het om voor Special Ops als ZZP’er te werken?
“Ik vind het erg fijn. Ze hebben leuke, afwisselende en uitdagende opdrachten waar ik mijn kennis op kan uitoefenen. Daarnaast kan ik er zelf ook nog eens veel van leren. Iedere opdracht heeft zijn charmes.”

Wat voor soort opdrachten voer je uit via Special Ops?
“Al mijn opdrachten hebben te maken met besturing, dus alles op het gebied van de industriële automatisering. Daar ligt namelijk mijn kracht. De opdrachten die ik via Special Ops uitvoer duren meestal enkele weken. Echter komt het regelmatig voor dat ik langer mag blijven doordat de opdrachtgever tevreden is of ik word op een later moment nogmaals teruggevraagd. Dat is een mooi compliment. Bovendien is het handig als je meerdere keren wordt gevraagd door dezelfde opdrachtgever, omdat je de mensen en de systemen al goed kent.”

Wat was je gaafste opdracht tot nu toe die je hebt gedaan via Special Ops?
“Ik vond de opdracht bij Rockwool in Roermond erg leuk en uitdagend. Ik was daar betrokken van het begin (de uitwerkfase) tot het einde (de oplevering). Ik heb ook een mooie opdracht uitgevoerd bij Vlisco in Helmond als ondersteuner in de storingsdienst.”

Hoe vind je de samenwerking met Special Ops? Gaat het schakelen snel?
“De communicatielijnen met mijn contactpersonen zijn kort. Zodra er een aanvraag vanuit een opdrachtgever komt die bij mijn profiel past, wordt er direct gevraagd of ik tijd heb om deze uit te voeren.”

Is het werk dat je uitvoert voor Special Ops goed te combineren met jouw andere ZZP-werkzaamheden?
“Ja het is goed te combineren, want ik houd er rekening mee dat bepaalde aanvragen kunnen komen.”

Voel je jezelf onderdeel van het team?
“Ik voel me zeker onderdeel van het team en ik ben er ook trots op. Ik draag ook iedere dag de kleding die ik heb gekregen van Special Ops. Je wordt niet alleen gezien als een ZZP’er, maar je wordt als familie beschouwd. Wat ik heel attent vind, is dat je een kerstpakket krijgt en als je jarig bent dan wordt er aan je gedacht. Ze komen dan een taart brengen bij de opdrachtgever waar je op dat moment aan het werk bent. Dat vind ik heel bijzonder.”

Raad je andere ZZP’ers ook aan om zich aan te sluiten bij Special Ops?
“Zeker! Ik ben zeer tevreden wat betreft de opdrachten, de beloning en de communicatie. Dat zijn zaken die ik belangrijk vind. De betaling vindt ook snel plaats. Je levert je uren in die je gemaakt hebt en één week later krijg je al uitbetaald. Dat is iets wat kostbaar is, want dat zie je bijna nergens. Kortom, zeker een aanrader!”

Ook aan de slag als ZZP'er voor Special Ops? Bekijk dan hier onze opdrachten! Of lees op deze pagina maar informatie. 

Wat kunnen we voor jou betekenen?

make some noise

De zoektocht naar die ‘special breed’ is een uitdaging, maar gelukkig zijn ook wij hiervoor speciaal opgeleid. Wij staan dag en nacht klaar om toptechnici, geselecteerd op hun expertise, ervaring én capaciteit aan het werk te zetten. Wij willen altijd het beste uit onszelf halen en ambiëren dat ook voor jou. Wat kunnen we voor jou betekenen?