Coen

  • Naam: Coen
  • Functie: Storingsmonteur Allround
  • Woonplaats: Bodegraven
  • Special op sinds: januari 2019

Coen (33) is sinds januari 2019 werkzaam bij Special Ops. Als hij niet op de werkvloer te vinden is, houdt hij zich graag bezig met klussen of zijn huis automatiseren. In deze testimonial vertelt hij ons meer over zijn werkzaamheden bij Special Ops.

"Voordat ik bij Special Ops kwam werken, was ik elf jaar werkzaam bij defensie als onderhoudstechnicus. Na elf jaar was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Er waren nog zoveel meer dingen die ik interessant vond, dus besloot ik mijn CV op Monsterboard te zetten. Daar kwamen eigenlijk veel te veel reacties op. Het is natuurlijk fijn om te weten dat je goede papieren hebt, maar het is lastig om uit zoveel reacties een bedrijf te kiezen dat bij je past. Uiteindelijk heb ik voor Special Ops gekozen. Zij konden mij bieden wat ik graag wilde. Ik kan via Special Ops verschillende kanten van het werkveld zien en op deze manier ontdekken waar mijn interesses liggen. De ideale manier om met techniek bezig te zijn en verschillende systemen te leren kennen. Zo leer ik welke werkzaamheden mij het meest aanspreken. Momenteel ben ik er nog niet helemaal uit wat ik nu echt het leukste vind, want ik vind namelijk nog steeds alles heel interessant!

"Ik leer een hoop van de diverse opdrachten bij SPECIAL OPS"

Ik ben nu werkzaam als Electro Workshop Production Leader bij Fugro. Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid. Dit wil zeggen dat ik o.a. alle werkzaamheden plan, daarvan houd ik ook de administratie bij, ik update de manuals en ik voer de testprocedures uit. Dus ik voer nog steeds technische werkzaamheden uit, maar ik zorg er vooral voor dat alle randvoorwaarden kloppen zodat mijn collega’s hun werk uit kunnen voeren. Voor mij een fijne combinatie om kantoorwerkzaamheden af te wisselen met technische werkzaamheden. Om deze leidinggevende rol uit te kunnen voeren heb je ook echt wel technische kennis nodig. Ik werk veel met niet-technische mensen samen, dus ik ben een soort tussenschakel. Ik begrijp de taal van beide werelden. Er is geen dag hetzelfde. In de loop van de dag wisselen mijn werkzaamheden constant. Dat vind ik fijn.

Hiervoor heb ik een project gedraaid bij GVB Amsterdam. Mijn werkzaamheden waren hier het onderhoud en de modificatie van metro’s. Ook een interessante wereld, maar het werk dat ik daar deed vond ik iets minder uitdagend dan wat ik nu doe. Daarvoor ben ik ook al werkzaam geweest bij mijn huidige werkgever Fugro in een meer uitvoerende rol, dus hoe leuk is het dat ik nu bij dezelfde opdrachtgever ben aangenomen voor een meer leidinggevende rol.

Ik leer een hoop van de diverse opdrachten bij Special Ops. Ik ontdek welke dingen goed en minder goed bij me passen en tegelijkertijd wordt mijn kennis verbreed. Zo leer ik met veel verschillende systemen te werken, iets wat bij een volgende opdrachtgever weer van pas kan komen. Van origine ben ik echt een werkbouwkundige (onderhoudstechnicus) die zich voornamelijk bezighield met mechanische werkzaamheden, maar inmiddels ben ik ook bezig met bijvoorbeeld programmeren. De nieuwe dingen leer ik voornamelijk van collega’s of via opleidingen. Zo heb ik bijvoorbeeld de opleiding elektrisch schakelen gevolgd via Special Ops. Ondanks dat ik mijn collega’s Special Ops niet vaak zie zijn we wel echt één team. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Over een jaar of vijf zou ik graag duidelijk willen hebben wat nu echt het beste bij mij past. Bij Special Ops heb ik zekerheid doordat ik een vast contract heb, maar het werk is ook flexibel doordat ik iedere keer op andere opdrachten mag werken. Op dit moment is dit de perfecte combinatie voor mij."

Wat kunnen we voor jou betekenen?

make some noise

De zoektocht naar die ‘special breed’ is een uitdaging, maar gelukkig zijn ook wij hiervoor speciaal opgeleid. Wij staan dag en nacht klaar om toptechnici, geselecteerd op hun expertise, ervaring én capaciteit aan het werk te zetten. Wij willen altijd het beste uit onszelf halen en ambiëren dat ook voor jou. Wat kunnen we voor jou betekenen?