Recruiter/Planner

Ben jij klaar voor een nieuwe missie? Word dan Recruiter/Planner bij Special Ops. Binnen deze dynamische functie ga je op zoek naar de allerbeste monteurs en zorg je ervoor dat ze worden ingezet op de juiste technische opdracht. Om top monteurs te vinden haal je alles uit de kast. Je schakelt met marketing, maakt gebruik van jobboards en komt zelf met creatieve ideeën die je direct toepast. Verder ben je verantwoordelijk voor het behoud van onze monteurs en werk je nauw samen met onze andere Recruiter en Sales Manager(s). Klinkt dit als dé functie voor jou? Lees dan snel verder! 

Functieomschrijving

Accept this challenge

Je gaat op zoek naar Special Op monteurs die werkzaam zijn in de procesindustrie, voornamelijk in de regio Zuid-Holland. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Special Ops en het zijn dan ook de ervaren MBO 4 monteurs die wij graag aan ons willen binden. Het leuke aan deze rol is dat je op zoek gaat naar monteurs die echt bij ons in dienst komen en die je dus ook blijft zien. De monteurs die wij zoeken zijn schaars en gewild in de huidige markt. Het is dus een challenge om deze special weapons te vinden, dus je zal alle zeilen bij moeten zetten om ervoor te zorgen dat je ze vindt en verovert. 

We werken samen met monteurs in loondienst, maar ook met monteurs die werkzaam zijn als zzp'er. Een van jouw missies wordt dan ook het uitbreiden van ons netwerk van technische zzp'ers in Zuid-Holland. Als geboren netwerker is dat voor jou vast geen enkel probleem. Je bent ook verantwoordelijk voor het contact met hen. Op het moment dat de zzp'ers voor ons gekozen hebben, zorg jij ervoor dat alles netjes geregeld is, voer je de evaluatiegesprekken en zorg je ervoor dat ze zo tevreden zijn over het werken voor Special Ops dat ze ook weer via ons naar de volgende opdracht gaan. Met de zzp'ers die niet voor ons werken, blijf je intensief contact houden om ervoor te zorgen dat ze de volgende keer wel naar een opdracht gaan via ons.

Binnen deze rol werk je nauw samen met onze Sales Manager(s). Zij zijn degenen die de opdrachten bij de klanten binnenhalen. Op het moment dat zij een opdracht hebben, weet jij de juiste match te maken met een van onze eigen medewerkers of zzp'ers en zorg je ervoor dat de opdrachten zo snel en goed mogelijk worden ingevuld.


Wat moet je in je mars hebben?

• Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
• Volhardend: als je als Recruiter een opdracht hebt aangenomen ga je tot het uiterste om de perfecte kandidaat te vinden. Je analyseert de kandidaten goed en objectief en maakt dan je keuze;
• Ervaring met headhunten en in staat om latent werkzoekende monteurs te overtuigen;
• Recruiten/headhunten vind je 'leuk' en je bent creatief in de manieren waarop;
• Je hebt ervaring met social media en weet dat wekelijks aandacht voor dit medium maakt dat je kan scoren;
• Ervaring in de techniek is een pré
• Je bent zelfverzekerd en staat stevig in je schoenen;
• Je bent flexibel en kan snel schakelen. 

Wat bieden wij jou als Special Ops?

Become our special weapon

• Een leaseauto, laptop en telefoon sturen we jou kant op;
• Ongelimiteerde bonus; 
• Onbeperkt vakantiedagen. Ja, dit is echt waar. Zolang je maar terugkomt; 
• Remote werken;
• Bedrijfsfitness; 
• Legendarisch personeelsuitjes;  
• The sky is the limit. Wij bieden jou alle persoonlijke begeleiding en doorgroeimogelijkheden om jouw ambities waar te maken;
• Je komt in een gemotiveerd team terecht en dat gaat gepaard met veel vrijheid en verantwoordelijkheid.  

Wat is Special Ops?

Accept this challenge

Special Ops is een gespecialiseerd team met een voorliefde voor bijzondere uitdagingen. Ze worden hier speciaal op geselecteerd, getraind en ‘uitgezonden’. Alle processen binnen Special Ops zijn afgestemd op het hoge kwaliteitsniveau, maar voegen daar een hoge mate van flexibiliteit, snelheid en korte aansturing aan toe. Dat maakt Special Ops tot het geheime wapen voor alle opdrachten die net niet in de normale structuren passen. Binnen ons team zijn er een aantal dingen die wij belangrijk vinden: eerlijkheid, openheid, transparantie, afspraak is afspraak en doen wat we zeggen dat we doen.

Solliciteren

Challenge accepted!

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze gave vacatures? Laat hier je gegevens achter en wellicht nodigen we je uit voor een kennismaking zodat je kunt ervaren wat het team Special Ops voor jou kan betekenen.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.