Welke zzp-monteur vacature past bij mij?

Zzp-monteur vacatures

Bij Special Ops hebben we ons gespecialiseerd in het matchen van de beste zzp-monteur vacatures in de procesindustrie met de meest geschikte zzp-monteurs. Omdat de vacatures voor zzp-monteurs echter zeer divers zijn, zijn we voortdurend op zoek naar verschillende ervaren professionals. Zo hebben we bijvoorbeeld altijd zzp-monteur vacatures beschikbaar voor de volgende functies:

Allround zzp-monteur
Zzp-storingsmonteur
Zzp-onderhoudsmonteur
Zzp-elektromonteur

Ben jij een specialist in jouw vakgebied met uitgebreide ervaring als zzp-monteur? Of heb je altijd als technisch monteur in loondienst gewerkt en wil je nu aan de gang als zzp-monteur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Sluit je aan bij Special Ops en breng je expertise naar het volgende level. Ontdek vandaag nog onze nieuwste vacatures voor zzp-monteurs.

Vind je opdracht
{{ItemsCount}} vacatures reset

Deze zzp-monteurs gingen je al voor

Wil je weten of het werk als zzp-monteur bij Special Ops bij jou past? Lees dan de ervaringen van onze Special Ops!

AHMET: ZZP-MONTEUR
"Ik werk nu al een tijdje voor Special Ops, en ze nemen zaken serieus en reageren meteen wanneer ik iets aangeef. Bovendien worden betalingen wekelijks gedaan, wat erg prettig is. Normaal gesproken werk je een maand, stuur je je factuur in en ontvang je pas een maand later je betaling. Als zzp'er kan dat soms een uitdaging zijn. Special Ops neemt deze uitdaging weg. Dat is fijn.”
BENNIE: ZZP-MONTEUR
"Ik zit bij mijn huidige opdracht absoluut op mijn plek, maar als ik zou willen dan is het super snel geregeld en kan ik weer ergens anders binnen de foodindustrie aan de slag via Special Ops. Dat is erg fijn als zzp-monteur."

Handig om te weten als je als Special Op aan de slag gaat

Overweeg jij om onze nieuwe Special Op te worden? Dan hebben we nog een aantal zaken voor je op een rijtje gezet die handig zijn om te weten voordat je bij ons als zzp-monteur aan de slag gaat.

Welke vaardigheden zijn belangrijk als Special Ops zzp-monteur?

Als je aan de slag wilt als zzp-monteur bij Special Ops willen we zeker weten dat jij de expert bent die wij zoeken. Voldoe je aan onderstaande criteria? Dan pas jij perfect in het Special Ops team als ervaren zzp-monteur:
COMPETENTIES
  • Je bent ervaren en hebt min. 5 jaar gewerkt in een productieomgeving;
  • Je bent bedreven, integer, communicatief, ambitieus en hulpvaardig;
  • Je bent altijd gericht op het vinden van oplossingen;
  • Onder stress blijf je goed communiceren en samenwerken;
  • Als zzp-monteur ben je het visitekaartje van Team Special Ops;
  • Je hebt de veerkracht om door te gaan wanneer anderen opgeven; angst en twijfel kennen we niet bij Special Ops-monteurs;
  • Kwaliteit gaat boven kwantiteit voor jou;
  • Je kunt grote uitdagingen overwinnen onder de zwaarste omstandigheden.


Hoe kan ik het beste reageren op een zzp-monteur vacature?

Heb je interesse om als zzp-monteur aan de slag te gaan bij Special Ops? Top! We komen graag met je in contact. Je kunt op verschillende manieren reageren op een zzp-monteur vacature.

Meld je aan als zzp-monteur bij Special Ops. Wij nemen vervolgens contact met je op om te kijken of we een match zijn. Liever direct contact? Dan kun je natuurlijk ook even bellen, mailen of whatsappen met Bart of Lenneke.

Opgeroepen voor actie: jouw volgende opdracht wacht

Wat gebeurt er als ik op een zzp-monteur vacature heb gereageerd?


Wanneer je solliciteert op een zzp-monteur vacature bij Special Ops, neemt een van onze recruiters telefonisch contact met je op. In dit gesprek bekijken we of er een goede klik is van beide kanten.

Als we potentie zien voor een samenwerking, nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek willen we meer te weten komen over jouw ervaring en expertise als zzp-monteur, zodat we je het beste kunnen matchen met de beste zzp-monteur vacatures. Ook controleren we of je alle benodigde documenten hebt. Indien nodig volgt er later een technische screening.

Maar minstens zo belangrijk, is dat jij als de zzp-monteur natuurlijk ook moet beoordelen of wij jou kunnen bieden wat je zoekt. Daarom vertellen we je graag meer over de verschillende soorten vacatures en horen we graag welke rol jij het liefst zou vervullen als zzp-monteur. Het is goed om te weten dat we altijd een referentie opvragen bij je laatste opdrachtgever. Als alles in orde is en het goed aanvoelt van beide kanten, gaan we op zoek naar de zzp-monteur vacature die het beste aansluit bij jouw expertise en wensen!


Hoe blijf ik op de hoogte van nieuwe zzp-monteur vacatures en opdrachten?


Als wij een zzp-monteur vacature of opdracht hebben die goed aansluit op jouw expertise en wensen, dan laten we je dit direct weten zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt.

Maar je kunt ook zelf op de hoogte blijven van de nieuwste zzp-monteur opdrachten. Meld je aan voor de Special Ops opdrachtenalert! Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste zzp-monteur vacatures en opdrachten. Nadat je je hebt geregistreerd, ontvang je elke twee weken een e-mailupdate met de nieuwste zzp-monteur vacatures in jouw regio.

Wat moet ik doen als ik geselecteerd ben voor een zzp-monteur vacature?


We laten je direct weten als we een passende zzp-monteur vacature voor je hebben gevonden. Samen met jou bepalen we vervolgens een passend uurtarief op basis van je ervaring, wensen en de werkzaamheden die je gaat uitvoeren. Vervolgens ga je bij de opdrachtgever op gesprek. Klikt het aan beide kanten, dan kun je aan de slag als Special Ops zzp-monteur bij de opdrachtgever!