ZZP STORINGSMONTEUR BIJ SPECIAL OPS

De rol van technisch personeel is constant aan het veranderen, maar helemaal nu we midden in de 4e industriële revolutie zitten. Deze grote veranderingen gelden voor alle rollen in de technische dienst, en dus ook zeker voor jou als zzp storingsmonteur. Als nooit tevoren wordt er een beroep gedaan op jouw efficiency, aanpassingsvermogen en mobiliteit. Wij van Special Ops zijn dan ook op zoek naar een 'special breed' van specialisten; de monteurs met een echte doenersmentaliteit en passie.

De opdrachten die wij binnenkrijgen komen vanuit opdrachtgevers die zzp'ers verwachten met een echte doenersmentaliteit. Bij onze opdrachten ga je ingezet worden op opdrachten waar het er echt op aankomt. De opdrachtgever verwacht een snelle fix, wat ervoor zorgt dat je altijd uitgedaagd wordt door een complexe opdracht. Bij Special Ops zet je altijd net even dat stapje extra, de lat wordt altijd net weer even hoger gelegd.

Deze complexe en uitdagende opdrachten bij Special Ops zorgen ervoor dat je bij ons als specialist in de technische branche ervan uit kunt gaan dat je altijd de meest uitdagende en gave (technische) banen zult gaan vervullen. Je gaat werken bij bijvoorbeeld karton- en plastic producenten en/of aan het werk bij producenten in de verpakkingsindustrie of voedingsmiddelenindustrie.
zzp storingsmonteur

werken als zzp storingsmonteur

Als storingsmonteur ga je verantwoordelijk zijn voor het verhelpen van storingen. Mogelijk ga je ook werken aan werkzaamheden zoals preventieve onderhoudswerkzaamheden en machines installeren. Zo zul je dus werken aan zowel preventief als correctief onderhoud. Je zult voornamelijk bezig zijn met het uitvoeren van reparaties, verhelpen van storingen en het vervangen van onderdelen om ervoor te zorgen dat het proces weer door kan (blijven) gaan. Er is eigenlijk geen enkel bedrijf met machines dat zonder jou kan, want elke machine heeft wel eens een storing. Daarom ben jij als zzp'er ook een belangrijk onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden. Het is vooral belangrijk voor jouw opdrachtgever dat je kennis hebt van hoe snel je kunt zien waar de fout zit om deze op te lossen, maar ook dat je snel ter plekke kunt zijn. Daarbij zal nog een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden rapporteren zijn. Jouw rapport is cruciaal om te begrijpen wat er mis is gegaan zodat er over preventieve maatregelen nagedacht kan gaan worden.

ZZP STORINGSMONTEUR SPECIAL OPS

Wat moet je in je mars hebben?

Voordat je het team van Special Ops gejoined bent moet je eerst een selectieprocedure voltooien. Dit proces zorgt ervoor dat wij kunnen garanderen dat jij een echte Special Op bent. Dat garandeert onze opdrachtgevers dat hun technische opdracht wordt vervuld door een zzp'er waar zowel zij als wij volledig van onder de indruk zijn. Wanneer je opdrachten van Special Ops gaat vervullen, verwachten wij dat jij het volgende minimaal in je mars hebt:

Bij Special Ops verwachten we dat je minimaal in het bezit bent van een afgeronde opleiding in de techniek. Hierbij kun je denken aan opleidingen als MBO Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde. Daarbij vinden wij het belangrijk dat jij al ervaring hebt met het onderhouden en repareren van installaties en machines.

Is jouw interesse gewekt en wil je een vacature bij Special Ops komen vervullen? Neem dan contact op met ons team voor meer informatie of solliciteer direct op onze website. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen in ons team en kijken uit naar jouw sollicitatie!

Wat zijn de kenmerken van een monteur bij Special Ops?


● Ervaren en energiek en heeft min. 5 jaar gewerkt in een productieomgeving 
● Bekwaam, integer, communicatief, ambitieus en hulpvaardig
● Gaat altijd oplossingsgericht te werk
● Je blijft goed communiceren en samenwerken onder stress. Je bent het visitekaartje van team Special Ops
● Je bezit de kracht om door te gaan wanneer anderen afhaken. Angst en twijfel kent een Special Op niet
● Je verkiest kwaliteit boven kwantiteit
● Je bent in het bezit van een rijbewijs B
● Je kunt overwinnen tijdens de grootst mogelijke uitdagingen onder de zwaarste omstandigheden

ZZP monteurs

Ben jij een zzp monteur en wil je lekker voor jezelf werken in plaats van in loondienst werken? Dan zijn onze vacatures precies wat je zoekt! Join het team van Special Ops, word zzp monteur en ga elke dag werken vol passie aan uitdagende opdrachten voor verschillende opdrachtgevers. Wij van Special Ops vinden voor jou de juiste plek, constant weer!

ZZP Onderhoudsmonteur

Als jij gaat werken als zzp onderhoudsmonteur bij Special Ops zal je ingezet worden voor het plegen van (preventief) mechanisch en/of elektrotechnisch onderhoud.

Daarnaast is het mogelijk dat je als zzp onderhoudsmonteur mee gaat denken over het opzetten van onderhoudsplannen.

Allround Monteur ZZP

De functienaam omschrijft het al, als allround monteur zzp, ben jij met jouw twee rechterhanden van alle markten thuis. Enerzijds houd jij jezelf bezig met het verhelpen van storingen in het machinepark en anderzijds verricht je preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden.

Alle facetten van een allround monteur zzp komen bij Special Ops aan bod.

ZZP Elektromonteur

Een (zzp) elektromonteur is iemand die zich bezighoudt met elektrische werkzaamheden aan productiemachines. Het veelzijdige takenpakket van een zelfstandige elektromonteur bestaat uit het oplossen van storingen, installeren, onderhouden, repareren en testen van machines.

Als (zzp) elektromonteur beschik je ook over een goed technisch inzicht en kun je zowel werken in teamverband als zelfstandig.

MEER WETEN OVER ONZE ZZP STORINGSMONTEUR VACATURES?

Hebben onze uitdagende en verschillende soorten zzp monteur vacatures jou nieuwsgierig gemaakt? Solliciteer direct hiernaast en we nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Zo kun jij ervaren wat wij van Special Ops voor jou kunnen gaan betekenen. Je kunt ook altijd een e-mail sturen naar bvos@specialops.nl om direct in contact te komen met een van onze contactpersonen. Wij horen graag welk pad jij op wilt, of dit nou elektrotechniek, werktuigbouwkunde of mechatronica is, wij gaan samen met jou op zoek naar de juiste plek voor jou tussen onze (nieuwe) vacatures!

* Dit veld is verplicht.

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

MEER WETEN over ZZP-monteurs bij Special Ops?

Wil jij graag ons team joinen maar eerst even snel weten wat wij jou beloven als zzp'er? Wij van Special Ops bieden jou ten alle tijden een snelle betaling die volledig voldaan is. Onze tarieven voor zzp'ers zijn uitstekend. Het tarief hangt uiteraard wel af van jouw ervaring en zal daarop afgestemd worden. Bij ons kun je zowel komen te werken voor korte, maar ook lange opdrachten waardoor je een stabiel bruto salaris zult ontvangen. Wij zorgen ervoor dat jij de juiste plek blijft vinden door opeenvolgende uitdagende opdrachten aan jou aan te bieden. Daarnaast komt jouw administratie terecht op één centrale plek en krijg jij je eigen persoonlijke contactpersoon. Met onze jarenlange ervaring in de installatietechniek kun je ervan uitgaan dat wij je zullen blijven uitdagen met de leukste opdrachten!