ZZP ONDERHOUDSMONTEUR BIJ SPECIAL OPS

Nu we midden in de 4e industriële revolutie zitten is de rol van technisch personeel erg aan het veranderen. Deze veranderingen zorgen ook aanpassingen in de rol van een zzp onderhoudsmonteur zoals jij. Er wordt dagelijks een beroep op mobiliteit, efficiency en aanpassingsvermogen gedaan. Daarom zijn wij op zoek naar een 'special breed' van specialisten; zij met een echte doenersmentaliteit en passie.

De opdrachtgever verwacht dat de opdrachten die wij binnenkrijgen worden uitgevoerd door een échte Special Op. Dit is iemand met een passie om te worden ingezet op de momenten dat het er echt op aankomt, als het snel gefixt moet worden maar tegelijkertijd ook heel uitdagend en complex is. De lat ligt bij Special Ops altijd net even hoger, net even dat stapje extra.

Bij Special Ops, specialist in de technische branche, kun je ervanuit gaan dat je de gaafste en meest uitdagende (technische) banen bij diverse opdrachtgevers kunt gaan vervullen. Wanneer je bij Specials Ops een vacature gaat vervullen, kun je denken aan zzp opdrachten bij bijvoorbeeld karton- en plasticproducenten, verpakkingsindustrie en voedingsmiddelenindustrie. Naast constante uitdaging op je nieuwe job zorgen we ervoor dat jij je altijd kunt blijven ontwikkelen binnen ons mooie vak. Hierdoor zal jij steeds uitdagendere opdrachten kunnen vervullen. 
zzp onderhoudsmonteur

werken als zzp onderhoudsmonteur

Je wordt verantwoordelijk voor het repareren, installeren en onderhouden van machines en installaties in de procesindustrie. Dit betekent dat je zowel preventief als curatief onderhoudswerkzaamheden uitvoert. Je voert reparaties uit en vervangt onderdelen. Daarnaast ben je ook bezig met het verbeteren van bestaande processen. Je kunt ervan uitgaan dat je werk afwisselend zal zijn op zowel werkzaamheden, maar ook locatie. Zo hebben wij veel opdrachten in Noord-Brabant, Limburg, West-Nederland en Arnhem.

ZZP ONDERHOUDSMONTEUR BIJ SPECIAL OPS

Wat moet je in je mars hebben?

Het team van Special Ops join je niet zomaar, hier gaat een selectieprocedure aan vooraf. Dit doen wij om er zeker van te zijn dat de technische opdracht wordt vervuld door een zzp'er waar onze opdrachtgevers net zo van onder de indruk zijn als wij. Wanneer je vacatures van Special Ops gaat vervullen, verwachten wij dat jij het volgende minimaal in je mars hebt:

Je dient in het bezit te zijn van een afgeronde opleiding in de techniek, zoals een MBO-opleiding Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde. Daarnaast is het belangrijk dat je ervaring hebt met het onderhouden en repareren van machines en installaties.
Ben je geïnteresseerd in een vacature bij Special Ops? Solliciteer dan nu via onze website of neem contact op met ons voor meer informatie. We kijken uit naar je sollicitatie en hopen je snel te mogen verwelkomen in ons team!

● Ervaren en energiek en heeft min. 5 jaar gewerkt in een productieomgeving 
● Bekwaam, integer, communicatief, ambitieus en hulpvaardig
● Gaat altijd oplossingsgericht te werk
● Je blijft goed communiceren en samenwerken onder stress. Je bent het visitekaartje van team Special Ops
● Je bezit de kracht om door te gaan wanneer anderen afhaken. Angst en twijfel kent een Special Op niet
● Je verkiest kwaliteit boven kwantiteit
● Je bent in het bezit van een rijbewijs B
● Je kunt overwinnen tijdens de grootst mogelijke uitdagingen onder de zwaarste omstandigheden

ZZP monteurs

Ben jij een monteur en wil je liever voor jezelf werken in plaats van in loondienst? Dan zijn onze vacatures precies wat je zoekt! Join het team van Special Ops en bevind je tussen echte vakspecialisten die elke dag werken vol passie aan uitdagende opdrachten voor verschillende opdrachtgevers. Wij van Special Ops vinden voor jou de juiste plek, constant weer!

ZZP Storingsmonteur

Wanneer je als zzp storingsmonteur bij Specials Ops aan de slag gaat, is geen storing voor jou te moeilijk. Hoe uitdagender de storingen aan de machines zijn, hoe leuker jij het vindt!

Of de machines of lijnen nu mechanische, pneumatische, hydraulische of elektrische storingen hebben, jij zorgt ervoor dat deze snel en effectief worden opgelost.

Allround Monteur ZZP

De functienaam omschrijft het al, als allround monteur zzp, ben jij met jouw twee rechterhanden van alle markten thuis. Enerzijds houd jij jezelf bezig met het verhelpen van storingen in het machinepark en anderzijds verricht je preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden.

Alle facetten van een allround monteur zzp komen bij Special Ops aan bod.

ZZP Elektromonteur

Een (zzp) elektromonteur is iemand die zich bezighoudt met elektrische werkzaamheden aan productiemachines. Het veelzijdige takenpakket van een zelfstandige elektromonteur bestaat uit het installeren, onderhouden, repareren en testen van deze machines.

Als (zzp) elektromonteur beschik je ook over een goed technisch inzicht en kun je zowel werken in teamverband als zelfstandig.

MEER WETEN OVER ONZE ZZP ONDERHOUDSMONTEUR VACATURES?

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze gave vacatures? Stuur dan een e-mail naar bvos@specialops.nl of solliciteer hiernaast en we nodigen je uit voor een kennismaking zodat je kunt ervaren wat het team Special Ops voor jou kan betekenen. Gaat jouw voorkeur uit naar elektrotechniek, werktuigbouwkunde of mechatronica? We horen graag welk pad jij op wil!

* Dit veld is verplicht.

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

MEER WETEN over ZZP'er zijn bij Special Ops?

Wil jij graag ons team joinen maar eerst even snel weten wat wij jou beloven als zzp'er? Wij van Special Ops bieden jou te alle tijde een snelle betaling. Onze tarieven voor zzp'ers zijn uitstekend. Het tarief hangt uiteraard wel af van jouw ervaring en zal daarop afgestemd worden. Bij ons kun je zowel komen werken voor korte, maar ook lange opdrachten. Wij zorgen ervoor dat jij de juiste plek blijft vinden door opeenvolgende opdrachten aan te bieden. Daarnaast komt jouw administratie terecht op één centrale plek en krijg jij je eigen persoonlijke contactpersoon. Met onze jarenlange ervaring in de procesindustrie kun je ervan uitgaan dat wij je zullen blijven uitdagen met de leukste opdrachten!