ZZP Monteur bij Special Ops

De wereld van techniek is meer dan ooit in beweging. We zitten midden in de 4e industriële revolutie, waarin de rol van technisch personeel erg aan het veranderen is. De rol die vereist wordt van jou als zzp monteur is hierdoor ook aan het veranderen. Meer dan ooit wordt er een beroep gedaan op het aanpassingsvermogen, efficiency en mobiliteit van mensen. Dit vereist een ‘special breed’ van specialisten; én dit zijn nu juist de monteurs die wij zoeken in onze zzp monteur vacatures.

Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar mensen die willen werken als monteur zzp met een echte doenersmentaliteit. Zzp monteurs die willen worden ingezet als het er echt op aankomt, als de opdracht heel uitdagend en complex is, als het snel gefixt moet worden en daar waar de lat net even hoger ligt.

Als specialist in de technische branche hebben wij voor onze zzp monteurs bij Special Ops de gaafste opdrachten bij diverse opdrachtgevers beschikbaar. Bij het vervullen van een zzp monteur baan bij Special Ops kun je onder andere denken aan opdrachten in de voedingsmiddelenindustrie, chemie, farmacie en transport. Tijdens de opdrachten leer je niet alleen veel on the job, maar ook bij Special Ops bieden wij jou voldoende kansen om jezelf te ontwikkelen. Zo krijg je een GoodHabitz account om online trainingen te volgen. Wij ondersteunen jou graag in jouw ontwikkeling. Hierdoor ben jij in staat om steeds uitdagendere zzp monteur opdrachten bij Special Ops te vervullen!


Werken als ZZP Monteur

Als je gaat werken als zzp monteur bij Special Ops kun je gaan werken als zzp allround monteur, zzp storingsmonteur of zzp onderhoudsmonteur. We leggen de functies hieronder in het kort uit.

ZZP Storingsmonteur

Wanneer je als zzp storingsmonteur bij Specials Ops aan de slag gaat, is geen storing voor jou te moeilijk. Hoe uitdagender de storing, hoe leuker jij het vindt!

Of het nu een mechanische, pneumatische, hydraulische of elektrisch storing is, jij zorgt er als zzp storingsmonteur voor dat deze snel en effectief wordt opgelost.

ZZP Onderhoudsmonteur

Als jij gaat werken als zzp onderhoudsmonteur bij Special Ops zal je ingezet worden voor het plegen van mechanisch en elektrotechnisch onderhoud. Of misschien ben jij wel dé kenner op het gebied van het oplossen van storingen in een PLC-systeem.

Daarnaast kun jij je als zzp onderhoudsmonteur bezighouden met het opzetten van onderhoudsplannen.


Allround Monteur ZZP

De functienaam omschrijft het al, als allround monteur zzp, ben jij van alle markten thuis. Enerzijds houd jij jezelf bezig met het verhelpen van storingen in het machinepark en anderzijds verricht je preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden.

Wellicht groei jij door tot coördinerend monteur en ga je helpen met het verhogen van het niveau van de monteurs. Alle facetten van een allround monteur zzp komen bij Special Ops aan bod.

ZZP Monteur bij Special Ops

Wat bieden wij jou?

Als zzp monteur bieden wij jou een marktconform tarief en dit krijg je ook nog eens wekelijks uitbetaald. Ideaal toch? Verder hoef je niet moeilijk te doen met het versturen van facturen, want wij werken met een reverse billing systeem. We maken het allemaal zo makkelijk mogelijk voor jou, zodat jij je alleen hoeft te richten op het uitvoeren van jouw missies als zzp monteur.

ZZP Monteur Special Ops

Wat moet je in je mars hebben?

Zzp monteur Special Op word je niet zomaar, hier gaat een selectieprocedure aan vooraf. Dit doen wij om er zeker van te zijn dat de technische opdrachten worden vervuld door zzp monteurs waar onze opdrachtgevers net zo van onder de indruk zijn als wij. Bij het vervullen van zzp monteur vacatures Special ops verwachten wij dat jij het volgende minimaal in je mars hebt. 


● Minimaal afgeronde MBO 4 opleiding richting techniek of mechatronica
● Ervaren en energiek en heeft min. 5 jaar gewerkt in een productieomgeving
● Flexibel en heeft zeker geen 9-tot-5 mentaliteit
● Bereid om zowel in dagdienst als in ploegen te werken
● Bekwaam, integer, communicatief, ambitieus en hulpvaardig
● Gaat altijd oplossingsgericht te werk
● Je blijft goed communiceren onder stress. Je bent het visitekaartje van team Special Ops
● Je gaat door wanneer anderen afhaken. Angst en twijfel kent een Special Op niet
● Je verkiest kwaliteit boven kwantiteit
● Je kunt overwinnen tijdens de grootst mogelijke uitdagingen onder de zwaarste omstandigheden.

Ervaringen van onze zzp monteurs

DANIEL ROEMER - ALLROUND MONTEUR ZZP BIJ SPECIAL OPS
“Ik voel me als zzp monteur zeker onderdeel van het team en ik ben er ook trots op. Ik draag iedere dag de kleding die ik heb gekregen van Special Ops. Je wordt niet alleen gezien als een monteur zzp, maar je wordt als familie beschouwd. Wat ik heel attent vind, is dat je een kerstpakket krijgt en als je jarig bent dan wordt er aan je gedacht. Ze komen dan een taart brengen bij de opdrachtgever waar je op dat moment aan het werk bent. Dat vind ik heel bijzonder. Ik ben zeer tevreden wat betreft de opdrachten, de beloning en de communicatie. Dat zijn zaken die ik belangrijk vind. De betaling vindt ook snel plaats. Je levert je uren in die je gemaakt hebt als monteur zpp en één week later krijg je al uitbetaald. Dat is iets wat kostbaar is, want dat zie je bijna nergens. Kortom, zeker een aanrader.”

Meer weten over het worden van een zzp monteur?

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze gave zzp monteur vacatures? Stuur dan een email naar bvos@specialops.nl of solliciteer hiernaast en we nodigen je uit voor een kennismaking zodat je kunt ervaren wat het team Special Ops voor jou kan betekenen.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.