zzp monteur

VACATURE VERVULLEN ALS ELEKTROMONTEUR BIJ SPECIAL OPS

Bij Special Ops gaan we op zoek naar een zzp elektromonteur vacature die goed bij jou wensen aansluit, zodat jij met plezier kan werken. Samen met jou gaan we op zoek naar een opdrachtgever én opdracht waar jij enthousiast van wordt. Naast een leuke job in de techniek, zorgen we ook goed voor je bij Special Ops. Wij bieden al onze zzp elektromonteurs een marktconform tarief. Het fijnste is dat je dit ook nog eens wekelijks krijgt uitbetaald. Ideaal toch? Verder hoef je niet moeilijk te doen met het versturen van facturen, want wij werken met een reverse billing system. We maken het allemaal zo makkelijk mogelijk voor jou, zodat jij je alleen hoeft te richten op het uitvoeren van jouw vak.

Wij bieden jou de unieke kans om in diverse (technische) keukens binnen te kijken waardoor je kunt groeien als techneut, maar ook als mens. Je komt in een warm bad terecht: een hechte club techneuten die onderlinge communicatie belangrijk vindt.

Wat is een (zzp) elektromonteur?

Een (zzp) elektromonteur is iemand die zich bezighoudt met elektrische werkzaamheden aan productiemachines. Het veelzijdige takenpakket van een zelfstandige elektromonteur bestaat uit het installeren, onderhouden, repareren en testen van deze machines. Als (zzp) elektromonteur beschik je ook over een goed technisch inzicht en kun je zowel werken in teamverband als zelfstandig. 

Als (zzp) elektromonteur ga je bij een van onze opdrachtgevers aan de slag om daar de boel op orde en draaiende te houden. Wanneer de klus geklaard is, kun je naar de volgende opdracht!

WAT DOET EEN (ZZP) ELEKTROMONTEUR? 

Een (zzp) elektromonteur voert veel afwisselende werkzaamheden uit. Hieronder vind je enkele voorbeelden van werkzaamheden voor (zzp) elektromonteurs:

● Problemen opsporen, vaststellen en verhelpen
● Installeren en repareren van machines, systemen en installaties
Testen en controleren van elektrische systemen

Aan het takenpakket kun je al zien dat wat een (zzp) elektromonteur doet vrij breed is. Op dit moment staan er (zzp) elektromonteur vacatures open voor zowel de dagdienst als de ploegendienst. Dus wat je voorkeur ook heeft, er zijn genoeg opties om uit te kiezen. Bekijk vooral ons aanbod op de website om te kijken of er een mooie match voor jou bij zit. Welke elektromonteur vacature het ook mag worden, qua afwisseling zit je altijd goed.

ZZP ELEKTROMONTEUR WORDEN BIJ SPECIAL OPS

Wat moet je in je mars hebben?

Elektromonteur bij Special Ops word je niet zomaar, hier gaat een selectieprocedure aan vooraf. Dit doen wij om er zeker van te zijn dat de technische opdrachten worden vervuld door elektromonteurs waar onze opdrachtgevers net zo van onder de indruk zijn als wij. Wanneer je vacatures van Special Ops gaat vervullen, verwachten wij dat jij het volgende minimaal in je mars hebt.


● Ervaren en energiek en heeft min. 5 jaar gewerkt in een productieomgeving 
● Bekwaam, integer, communicatief, ambitieus en hulpvaardig
● Gaat altijd oplossingsgericht te werk
● Je blijft goed communiceren en samenwerken onder stress. Je bent het visitekaartje van team Special Ops
● Je bezit de kracht om door te gaan wanneer anderen afhaken. Angst en twijfel kent een Special Op niet
● Je verkiest kwaliteit boven kwantiteit
● Je bent in het bezit van een rijbewijs B
● Je kunt overwinnen tijdens de grootst mogelijke uitdagingen onder de zwaarste omstandigheden

Meer weten over onze zzp elektromonteur vacatures?

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze zzp elektromonteur vacatures? Stuur dan een e-mail naar bvos@specialops.nl of solliciteer hiernaast en we nodigen je uit voor een kennismaking zodat je kunt ervaren wat het team Special Ops voor jou kan betekenen. Mocht je voorkeur niet uitgaan naar elektrotechniek maar naar een ander monteur-specialisme? Dan horen we dat ook graag!

* Dit veld is verplicht.

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.