zzp allround monteur bij Special Ops

De rol van technisch personeel is constant aan het veranderen dankzij de 4e industriële revolutie waar we ons nu in bevinden. Dat de wereld van techniek meer dan ooit in beweging is merk jij als geen ander. Zo is jouw rol aan het veranderen en zo ook de eisen die aan jou worden gesteld. Er wordt dagelijks een beroep op jouw mobiliteit, efficiency en aanpassingsvermogen gedaan. Wij van Special Ops zijn dan ook op zoek naar een 'special breed' van specialisten; de monteurs met een echte doenersmentaliteit en passie.

Niet alleen wij, maar ook onze opdrachtgevers zijn op zoek naar allround monteur zzp'ers die bereid zijn om dat stapje extra te zetten. Zij die altijd de lat net even wat hoger willen leggen. Deze monteurs voeren graag opdrachten uit die complex en uitdagend zijn, opdrachten waarbij je ingezet wordt wanneer het er echt op aankomt. Ze zijn op zoek naar experts die het probleem niet alleen snel komen fixen, maar ook met de verwachte kwaliteit.

Wij van Special Ops zijn specialist in de technische branche en daarom kunnen wij jou beloven dat wij altijd de gaafste (technische) opdrachten bij verschillende opdrachtgevers beschikbaar hebben. Wanneer je bij Special Ops een allround zzp monteur baan komt vervullen kun je denken aan opdrachten in de verpakkingsindustrie, voedingsmiddelenindustrie, plastic- en kartonproducenten. Tijdens jouw opdrachten zul je veel gaan leren, zodat jij steeds uitdagendere opdrachten kunt gaan vervullen!
zzp storingsmonteur

werken als allround zzp monteur

Een allround monteur is de echte "spin in het web" bij onze opdrachtgevers. Zo kun je ingezet worden op alles wat te maken heeft met repareren, installeren en onderhoudswerkzaamheden van machines en installaties. Eigenlijk ben jij de echte held die alle technische problemen weet op te sporen en op te lossen. Zo zul jij de ene keer bezig zijn met preventief onderhoud en de andere keer met correctief onderhoud en nog veel meer.

Zo word jij het eerste aanspreekpunt voor alles wanneer er een technisch mankement is. Loopt een of meerdere van de diverse machines niet lekker? Dan word jij geroepen. Met jouw expertise zoek jij in rap tempo uit wat het probleem is en zorg je ervoor dat het opgelost wordt. Of het nou met je eigen handen is of het aansturen van andere monteurs. Elke collega zal altijd naar jou op zoek zijn, want jij bent de aangewezen persoon voor hun om complexe problemen met een handomdraai op te lossen.

Omdat het gaat om hele brede werkzaamheden bij dit soort opdrachten gaan wij graag samen met jou zitten om te kijken welke technische vacature het best bij jou aansluit.

ZZP MONTEUR ALLROUND SPECIAL OPS

Wat moet je in je mars hebben?

Je gaat niet zomaar bij Special Ops (allround) zzp monteur worden, hier gaat een selectieprocedure aan vooraf. Dit doen wij om onze opdrachtgevers ervan te verzekeren dat de technische opdrachten worden vervuld door een zzp monteur allround waar wij net zo van onder de indruk zijn als onze opdrachtgever gaat zijn. Wanneer je bij ons de vacature komt vervullen verwachten wij dat je het volgende minimaal in je mars hebt:
● Je hebt min. 5 jaar gewerkt in de productieomgeving en bent naast ervaren ook energiek
● Je bent behulpvaardig, integer, communicatief sterk en bekwaam in je vakgebied
● Je weet niet beter dan dat je altijd oplossingsgericht te werk gaat
● Je bent het visitekaartje van het team van Special Ops en daarom blijf je altijd goed samenwerken en communiceren onder stress
● Angst en twijfel ken je niet, jij gaat altijd door zonder af te haken
● Bij jou gaat kwaliteit altijd boven kwantiteit.
● Onder de zwaarste omstandigheden weet jij altijd te winnen

ZZP monteurs

Ben jij een monteur en wil je liever voor jezelf werken in plaats van in loondienst? Dan zijn onze vacatures precies wat je zoekt! Join het team van Special Ops en bevind je tussen echte vakspecialisten die elke dag vol passie werken aan uitdagende opdrachten voor verschillende opdrachtgevers. Wij van Special Ops vinden voor jou de juiste plek, constant weer!

ZZP Onderhoudsmonteur

Als jij gaat werken als zzp onderhoudsmonteur bij Special Ops zal je ingezet worden voor het plegen van (preventief) mechanisch en elektrotechnisch onderhoud.

Daarnaast is het mogelijk dat je als zzp onderhoudsmonteur mee gaat denken over het opzetten van onderhoudsplannen.

ZZP Storingsmonteur

Wanneer je als zzp storingsmonteur bij Specials Ops aan de slag gaat, is geen storing voor jou te moeilijk. Hoe uitdagender de storingen aan de machines zijn, hoe leuker jij het vindt!

Of de machines of lijnen nu mechanische, pneumatische, hydraulische of elektrische storingen hebben, jij zorgt ervoor dat deze snel en effectief worden opgelost.

ZZP Elektromonteur

Een (zzp) elektromonteur is iemand die zich bezighoudt met elektrische werkzaamheden aan productiemachines. Het veelzijdige takenpakket van een zelfstandige elektromonteur bestaat uit het installeren, onderhouden, repareren en testen van deze machines.

Als (zzp) elektromonteur beschik je ook over een goed technisch inzicht en kun je zowel werken in teamverband als zelfstandig.

MEER WETEN OVER ONZE ZZP ALLROUND MONTEUR

Hebben deze uitdagende en gave vacatures jouw interesse gewekt? Solliciteer dan hiernaast of stuur een e-mail naar bvos@specialops.nl en we nodigen je uit voor een kennismaking zodat je kunt ervaren wat team Special Ops voor jou kan betekenen. Of jouw voorkeur nou uitgaat naar mechatronica, werktuigbouwkunde of elektrotechniek, wij horen graag welk pad jij wilt gaan bewandelen!

* Dit veld is verplicht.

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

MEER WETEN over ZZP'er zijn bij Special Ops?

Wil jij snel weten wat wij jou beloven als zzp'er om nog meer overtuigd te raken om je bij ons aan te sluiten? Een van de belangrijkste redenen is dat wij weten waar het om draait, en daarom betalen wij jou te allen tijde wekelijks uit. Je kunt er hierbij vanuit gaan dat we werken met tarieven die meer dan uitstekend zijn. Of je nou op zoek bent naar een langere of kortere opdracht, wij hebben alle smaken voor jou. Door jou constant technisch uitdagende opdrachten aan te bieden hoef je zelf niet op zoek te gaan en beweeg je altijd van de ene uitdaging naar de volgende. Je krijgt bij Special Ops je eigen contactpersoon en jouw administratie wordt op een centrale plek ingeregeld waar jij altijd inzage in hebt. Met onze jarenlange ervaring in de procesindustrie kun je ervan uitgaan dat wij je zullen blijven challengen met de leukste opdrachten!